3voQ Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Nie wiem. Walilem przez lasy na azymut i za łąka pełna krów kilka ha toru. Wiem jak dojechać. Edytowane 29 Maja 2017 przez 3voQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 To trzeba to zwiedzic. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 To trzeba to zwiedzic. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk wychodzi na to ze to Rzgów ale wjazd jak pokaże to nie uwierzycie - łąki powyżej to właśnie wjazd na tor, kompletnie niepozornie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Foty masz otagowane lokalizacja? Podeslij na priv. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 właśnie nie włączyłem - mea culpa, tak to byśmy już wiedzieli dokładnie gdzie to jest. ale spoko znajdę na pewno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 17:30 latamy? zabiorę na "tor" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Może dzisiaj się wreszcie uda. Dam jeszcze znać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 dobra to czekam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Dobra, ja się piszę. Za godzinę jestem gotowy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Czekam gotowy pod garażem na przy jednostce wojskowej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Trzeba podsumować wczorajsze popołudnie-wieczór, bo się zrobiła dobra akcja: 1. Tor: technika jazdy: piach jest bardzo wymagający, rzuca lewo prawo i początkowo ciężko się przełamać żeby odkręcać manetkę w zakręcie - leżeliśmy naprzemiennie na glebie, drobne straty, raczej kosmetyka. Zjazdy i tutaj nie jestem pewien czy hamujemy silnikiem czy również trzymamy/smyramy tylni hamulec - jeśli druga opcja to trudniej jeśli zjazd jest w prawo, w efekcie odruchowo łapałem przedni hebel no i efekt wiadomo.. Pan Pikus latał na kostce ja jeszcze nie przełożyłem - nie było miejsca gdzie bym nie wjechał ale prowadzenie w grząskim piachu zdecydowanie na plus dla kostki no i podjazdy u mnie ogień a na kostce jedyne utrudnienie to takie żeby za mocno nie odkręcić i fikołka nie zrobić. skoki - są przygotowane rampy rury i inne cuda do ćwiczenia skoków/lotów i tu jeszcze czarna magia u mnie - bardziej przejeżdżałem niż "latałem" Reasumując tor - właściciel nie ma nic do jazdy po nim - ważne żeby z db killerami nikt nie wjeżdżał bo mu krowy się straszy - można by tam zorganizować szkolenie - taka pierwsza myśl. kilka fotek a potem przejdziemy na bagna 2. Bloto - w drodze powrotnej zahaczyliśmy Stawy Stefańskiego - tak na kwadrans no i okazało się ze zrobiły się z tego ponad 2h: Ciężkie moto to jest masakra. Samemu nie wolno a bez szpadla ani rusz. Były miejsca gdzie po kolana staliśmy w błocie i dalej się zapadaliśmy. Podpinanie linki do drugiego moto nic nie wniosło do sprawy. Podnoszenie w takich warunkach to prawdziwy test dla mięśni a i tak nic nie daje. Podkopaliśmy przód, podłożyliśmy płytki, potem tył a i tak nie do ruszenia sprzęt. Finalnie decyzja Pana Pikusa była aby moto położyć i wtedy wyciągnęliśmy w trzech KTMa. Reasumując błoto = dobry trening tradycyjnie kilka ujęć: Edytowane 8 Czerwca 2017 przez 3voQ (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 nie no masakra 1MB limit zdjec.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Kurde zazdroszczę. My z kolegą chcemy ruszyć w sobotę rano, ruszamy okolice M1 i kierujemy się Zgierz i dalej Grotniki, ktoś chętny? Muszę w końcu z wami skoczyć ale czasu zawsze mało... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 do dogadania, chociaz u mnie bardziej Niedziela. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Jak wszystko po sobocie będzie ok to niedziela też wchodzi w grę ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 1 godzinę temu, 3voQ napisał: nie no masakra 1MB limit zdjec.. Andrzeju nie denerwuj się: 1. Właśnie zwiększyłem limit na NO-LIMIT 2. Do grafik służy hosting zdjęć ze względu na lepszą responsywność i lokalizację fot: https://motocykle-lodz.pl/image-host/ 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) 16 minut temu, Suchy-wolk napisał: Andrzeju Piotr nie denerwuj się (Absolutnie nie denerwuje sie, chodzi o komfort pracy): 1. Właśnie zwiększyłem limit na NO-LIMIT BAJKA, wygodniej bedzie dla wszystkich mysle - dzieki! 2. Do grafik służy hosting zdjęć ze względu na lepszą responsywność i lokalizację fot: https://motocykle-lodz.pl/image-host/ PRAWDA ale jak czlowiek leniwy to co zrobisz.. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez 3voQ (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ktoś dzisiaj około 17 ? Tzw. Północna strona miasta? Mogę oprowadzić i pokazać kilka fajnych miejscówek. 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Dopiero zauważyłem posta. A chętnie się ruszę na chwil pare 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 2H polatane, dam znać następnym razem 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ja też się pokręciłem trochę po okolicy i nawet się udało nie utopić tym razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Leci ktoś jutro na CC do Lipowczyc? https://www.facebook.com/events/443588912661427/?acontext={"ref"%3A"25"%2C"sid_reminder"%3A"3763245770615029760"%2C"action_history"%3A"null"} 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Nieskromnie się pochwalę Pierwsze zawody w tym sezonie, 5 na 21 w amatorach S1. Ostatnie okrążenie na flaku Sam tor w Lipowczycach bardzo polecam, dużo fajnych band, kilka dobrych chop, kilka przeszkód super enduro, generalnie jest gdzie się pościgać i dobrze dobić łapy We wtorek ktoś jakieś latanie na północy? 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Gratulacje Dla mnie na zawody jeszcze za wcześnie, ale postaram się jutro trochę czasu wygospodarować żeby się podszkolić O ile uda się koło do jutra zrobić bo znowu flaka złapałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 gratki jakieś fotki byś wrzucił jutro ktoś coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi