3voQ Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 co robimy w weeekend?, bo już mnie nosi za biurkiem ale w tygodniu nie dam rady więc w weekend muszę wyjeździć się konkretnie 0 Cytuj
ErR Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 w piątek po pracy chętnie, w sobotę od rana pewnie do jakiejś 15-16stej też chętnie w niedzielę raczej nie bo będę trupem %%% 0 Cytuj
3voQ Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 piątek odpada bo żona ma urodziny ale sobota częściowo i cała niedziela wchodzi w rachubę. 1 Cytuj
PEPE64 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 Witam, jestem tu od niedawna i raczej nie jeżdziłem całą grupą, ale... Ale w sobotę wybieram się do Częstochowy, zamienić mojego Choppera na lokomotywę Może jednak od początku. Jesienią kupiłem Suzuki Savage LS650, 95r., jako że było już po sezonie całą zimę stał. A teraz wyszło w praniu, że dla mnie za mały. Pomyślałem więc, że zdałoby się coś większego. Wybór padł na turystyki (duże, wygodne, ciężkie). W gre wchodzi BMW 1100RT i Honda ST 1100 Paneuropean. I właśnie ta ostatnia stoi sobie w Częstochowie, a gościu przystaje na zamianę ( handlarz więc z moją dopłatą,choć są tyle samo warte, albo Suzi droższa). Co myślicie? Aha, Ta Honda to rocznik 92, jeszcze przed ABSem. Wypowie się ktoś? 0 Cytuj
ErR Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 Witam, jestem tu od niedawna i raczej nie jeżdziłem całą grupą, ale... Ale w sobotę wybieram się do Częstochowy, zamienić mojego Choppera na lokomotywę Może jednak od początku. Jesienią kupiłem Suzuki Savage LS650, 95r., jako że było już po sezonie całą zimę stał. A teraz wyszło w praniu, że dla mnie za mały. Pomyślałem więc, że zdałoby się coś większego. Wybór padł na turystyki (duże, wygodne, ciężkie). W gre wchodzi BMW 1100RT i Honda ST 1100 Paneuropean. I właśnie ta ostatnia stoi sobie w Częstochowie, a gościu przystaje na zamianę ( handlarz więc z moją dopłatą,choć są tyle samo warte, albo Suzi droższa). Co myślicie? Aha, Ta Honda to rocznik 92, jeszcze przed ABSem. Wypowie się ktoś? A co ma Twój post o lokomotywie i gigantycznych turystykach w temacie spotkań o lataniu w błocie i po lasach ? Jeżeli chcesz odpowiedź ludzi z tego tematu to ... olej Suzuki, Honde i BMW. Kup KTM, Husqę, Gas Gas - obojętnie co byle na kostkach 0 Cytuj
PEPE64 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 W sumie to nie wiem. Ale latania po błotach i lasach, mam dosyć sporo, żeby nie rzec: po dziurki w nosie. Mieszkam na wsi i prawie w lesie (150 m.), do asfaltu 2km. Jak trochę popada to z podwórka strach wyjechać. A jak chcę poszaleć, to jadę na pobliską żwirownię Fronterką. Latałem na takich motorkach jak WSK 175, CZ350, JAWA TS 350, a teraz Suzuki, po 20 latach jazdy na czterech kołach, i raczej na trasę mnie ciągnie... A co ma Twój post o lokomotywie i gigantycznych turystykach w temacie spotkań o lataniu w błocie i po lasach ? Jeżeli chcesz odpowiedź ludzi z tego tematu to ... olej Suzuki, Honde i BMW. Kup KTM, Husqę, Gas Gas - obojętnie co byle na kostkach 0 Cytuj
3voQ Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 to obawiam się że asfalt to wątek równoległy ale jak zatęsknisz za błotkiem to śmiało wracaj do nas 0 Cytuj
3voQ Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Dzisiaj ktoś coś?? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Pan Pikus Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 mogę teraz na "pół godzinki" się przewietrzyć. 0 Cytuj
lukkas Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Jutro 12-13 start cross country w kierunku na Glowno polami i lasami. Start z Mileszek po drodze zwirownia w Nowosolnej i dalej jazda na azymut w kierunku polnocnym jak daleko sie da. Powrot ok 16.30 -17.00. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar
lukkas Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Urlop trza brac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar
Pan Pikus Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Trzeba wcześniej zacząć i pracować efektywniej żeby się stawić. Dam znać czy się wyrobię. 0 Cytuj
lukkas Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Piotrek daj cynk przez messengera jakby co. Pzdr. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar
ErR Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Ja zaraz ruszam po sikora i będziemy gdzieś tutaj latać w okolicy koło żwirowni czy nowosolnej, ktoś jeszcze chętny? 0 Cytuj
Lukas Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Jutro po 17 ktoś coś ? - dla mnie to jedyny termin godzinowy bo wcześniej idę na offroad pod auchanem xD 0 Cytuj
ErR Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 fakin w morde szit. wysprzęglik mi padł i kolega musiał mnie ciągnąć (starą znalezioną szmatą wymazaną olejem) ze żwirowni do skrzyżowania janosika-telefoniczna. 0 Cytuj
lukkas Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Ta szmata co lezala przy lesie gdzie jakies chooje wysypaly smieci? Widzialem przy zwirowni bylismy wczesniej i polecielismy dalej na polnoc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar
Lukas Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 Co tam dokładniej z wysprzęglikiem się zadziało ? 0 Cytuj
ErR Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 Nie wiem. Jechaliśmy po prostej i nagle klamka sprzęgła wpadła i nie chciała wrócić do swojej pozycji. Pomyślałem że linka pękła ale było ok. Potem kolegą zobaczył że to ramię które przy naciśnięciu klamki wysprzęgla chodzi bez oporu i nie wraca na swoje miejsce.... No i tak byłem ciągnięty... Po śniadaniu rozkręcam sprzęgło :-) 0 Cytuj
ErR Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Ok zrobione. Rozebrałem dzisiaj całe sprzęgło i okazało się że główna śruba która tam wszystko trzyma była odkręconą przez co wszystko w środku było luźne... Po złożeniu zgodnie z serwisówką wszystko wróciło do normy :-) Edytowane 14 Maja 2017 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Lukas Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 No tak myślałem że to drobiazg ale jednak jak ważny 0 Cytuj
3voQ Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Dzisiaj DRka cały dzień na Torze Łódź :-) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
3voQ Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2017 dzisiaj ktoś coś? 17:30-18:00 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi