Lukas Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 ok ja bym prosił o poczekanie na mnie bo będe tak 11:15-11:30 bo nie wyrobiłem sie wczesniej ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Na spokojnie. Słońce grzeje więc nikt nie będzie się nudził Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Dobra Panowie zaczynajcie beze mnie. Jestem w garażu ale nie mogę znaleźć..kluczyków. Najgorsze jest to że oba były spiete razem. Jak znajdę to będę Was łapał. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Ja dzisiaj rowerowo..muszę stacyjke wymienic:'( Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ostatnia sobota była bardzo ciekawa i uważam wypad za udany:PKtoś-coś w tą sobotę ?Pisać nie bać się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ja będę mógł w poniedziałek dopiero. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 U mnie ciężkie warunki na moto Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka A miałem moto na przyczepke wrzucić i zabrać:-) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 To gdzie Ty się wybrałeś na tą majówkę że tyle śniegu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Jutro ma być ładnie. Planuje ktoś jeździć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Szczeliniec. Czwartek muszę koniecznie polatac:-) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Jutro ma być ładnie. Planuje ktoś jeździć? ja jutro na pewno latam (chyba ok 12 jakiś oblot po mieście z kolegą ale to się dokładnie jutro okaże) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Startuje z bracholem, tylko off, azymut wzdluz A1 na poludnie cel zwirownia Palczew i potem lasy Tuszyn i dalej Lask. Start ok 9.00 z Mileszek. Okolice ronda Jozefiaka/Rokicinska. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 To chętnie się podłączę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Parking przy pizzerii Peperoncini ok 9.00. Wysylam Ci moj tel na priv. Do zoba Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Jak czytam ten temat to aż mnie nosi! Na dniach sprowadzę moto do Łodzi i chętnie do was dołączę Tyle że ja totalny amator, jeżdżę dualem i aktualnie nie mam nawet kół enduro więc nadaje się jedynie na lekki teren. Górki, dziury i inne drobne przeszkody nie są dla mnie problemem byle by nie był za miękki i głęboki piach pod kołami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 I o to chodzi:-) ma nosić i będziemy "rozjezdzac" te emocje:-) Ja dzisiaj na Patrolu..tor w Dzikowcu, góry stołowe ale pojutrze wracam i lecimy, byle nie padało:-) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Esquina kupuj koła enduro i będziemy się uczyć :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) lata ktoś dziś bo mnie nosi ? Edytowane 3 Maja 2017 przez Lukas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Dzisiaj około 17 Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Dzisiaj około 17 ktoś coś? Chojny start ale oczywiście można spotkać się gdzie indziej. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Dzisiejszy spontan w obrębie południowo-zachodniej Łodzi. Edytowane 4 Maja 2017 przez 3voQ (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Gdzie takie błotko w mojej okolicy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 To jest jeszcze nic ale jak bylo grubo to nawet przez mysl nie przyszlo siegac po tel. Ale chetnie pokażę:-) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) To i ja się pochwalę offroadow-a majówką 3 dni ciężkiego hard endurzenia po hołdach, lasach, rzekach, kamieniach, trawersach itp. esencja hard enduro Jeśli ktoś ma możliwość transportu moto to pakować i jechać, niesamowity klimat Na szpicy! Takie tam... piony Więcej można znaleźć na fp smtrolls Edytowane 3 Maja 2017 przez Frager (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 No grubo Jeszcze kilka rundek w koło komina trzeba będzie zrobić zanim takie podjazdy się zaatakuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Kiedyś pojedziemy:-) Frajda na pewno nie przeciętna. Trzeba jednak swoje wyjeździc po krzakach wpierw.. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 No ładne tereny - może na drugi rok będzię coś lekkiego to już wgl szczyty się pozdobywa bo w chwili obecnej lasy i szutry zostają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 A jak jutro? Ktoś coś lata koło południa? Bo ma być bardzo ładnie Ja pewnie sobie skoczę przyzwyczajać się do maszyny koło 12-13 gdzieś tutaj w okolice żwirowni Stoki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi