Pan Pikus Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Wygląda na to, że Bełchatów musi jeszcze chwilę na nas poczekać. Plan na sobotę jest małe cross country. Start z Mileszek, cel: lokalny Erzberg i okoliczne krzaki. Godzina jeszcze do dogrania. Zapraszamy wszystkich chętnych. @hophop nie przepraszaj, po to jest informacja na forum żeby każdy mógł dołączyć. Edytowane 22 Listopada 2017 przez Pan Pikus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 ktoś planuje się dołączyć? 11:00 pod pizzerią Peperoncini na rogu Rokicińskiej i Malowniczej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ktoś, coś jutro? 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 sobota. 10:00 żwirka nowosolna. w kilka osób będziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Nie byłem tam z 3 lata Chętnie bym tam polatał ale nikt ode mnie z okolicy nie jedzie a taki " hektar " nie chce mi się jechać samemu :< Chyba, że uda mi się kogoś jeszcze namówić. 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Panowie, plany na majówkę? w poniedziałek odbieram moto w końcu z serwisu - wymieniłem wszystko co się dało więc zwarty i gotowy:-) kto chętny na poniedziałek? Wszystko jedno gdzie - jestem głodny bezdroży.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Myślę, że w poniedziałek da radę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 3voQ byc moze jutro bedziemy robic cross country po wschodniej stronie Lodzi. Wchodzisz? Temat nie jest pewny na 100%. Poznym wieczorem bedziemy potwierdzac. 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Za późno przeczytałem - akcja w tygodniu jakaś? :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Moze czwartek w ciagu dnia? Bede pisal na forum. 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Czwartek po pracy prędzej ale myślałem raczej o weekendzie - jak stoisz z czasem w Sb-Nd? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 W sobotę od rana jest mały plan na endurowanie. jak będzie wiadomo wiecej to będziemy pisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Jutro endurowanie cross country glownie lasy polne drogi i pewnie bloto po ulewie, cel zwirownia w okolicach A2 w kierunku na Lowicz. . Bedzie do zrobienia ok 80-90 km wiec pewnie 3-4 godz na lajcie. Kto chetny zbiorka o 9.00 przy pizzeri Peperoncini rog Rokicinska/Malownicza Rokicińska 228/230https://goo.gl/maps/usE6Ye1PhyM2 Pelny zbiornik wachy i woda w camelbagu wymagana. Jakis baton enegetyczny tez Bedzie minimum 3 -4 gosci zapraszam chetnych. Dawac cynk ma forum. 1 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Jak ktoś jest chętny na wzięcie udziału w Baba Jaga Tour. W dn. 22-24 .06.18 Chętnie odstąpię miejsce . Ja nie dam rady jechać. Pakiet All Inclusive. Więcej na stronie.. https://babajagatour.jimdo.com TRASA ADVENTURE: Jest to trasa przeznaczona dla dużych turystycznych enduro i ich miłośników. Na Swojej drodze napotkacie tu drogi asfaltowe, szutrowe, błoto, piach i wiele innych. Nie zabraknie tu też wyzwań. Trasa ta, będzie się miejscami pokrywać z trasą ROAD lub ją przecinać. Tu również czekają na Was punkty kontrolne i ciekawe atrakcje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Panowie, jak ktoś dzisiaj chętny na spontan to zapraszam o 17 wyruszamy z rudzkiej góry. telefon do mnie w profilu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Hej! Fajnie, że piszesz bo wątek coś przycichł. Jak na jutro to chętnie bym dołączył ale dzisiaj niestety bez szans. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Witam. Lata ktoś enduro (lasy pola) w okolicach Andrespola? Jak coś chętnie się przyłącze mam Hondę XR600r 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 W okolicach Andrespola to może nie ale blisko jest mieszkam na Stokach + koledzy na tyłach Selgrosa więc można powiedzieć że mamy blisko do siebie Można się jakoś zgadać jak będziemy gdzieś lecieć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 To blisko chętnie pojeżdżę na jakieś wycieczki bez asfaltu jak coś mam tez przyczepę wiec można jechać gdzieś dalej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Moze jutro zwirownia na Nowosolnej popoludniem? XR moze byc troche ciezki ale sprobowac zawsze warto 😉 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Żwirownię to nie dla mnie moto się tam meczy wole lasy pola jakieś hopki. Wbrew pozora nie jest taka ciężka 122kg na sucho to nie tak duzo ale kopny piach to raczej mordęga dla niej ale jak byś chciał polatać po okolicach to daj znac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Bez przesady tak kopnie tam nie jest teraz Kolega Katem 690 jakos dawal rade. Byc moze jutro zaczniemy na zwirowni a potem puscimy sie w kierunku Wzniesien Lodzkich po lasach i polach to zalezy od czasu. Chyba ze znasz jakies tereny w okolicach Andrespola gdzie mozna posmigac?. Sledz forum zgadujemy sie z kumplami i damy znac. 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 No ja jutro jestem dostępny od 14 wiec mogę się przejechać gdzieś znam pare lasów (Janowka Justynow Bukowiec) jak coś piszcie gdzie i o której to chętnie się pojawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 jutro 1730 Dino na Brzezińskiej przed Nowosolna jadąc od Łodzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Niestety plany się zmieniły i dzisiaj nie dam rady ale innego dnia napewno się pojawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi