Frager Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Elegancko Poszło PW Ktoś jeszcze może? 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Chętnie bym z wami polatał ale jeszcze noga za słaba , na wiosnę będę gotowy to chętnie dołączę jak można oczywiście Teraz wam życzę dobrego błotka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 A ludzie za takie kąpiele błotne płacą duże pieniądze. Może tylko mają trochę cieplejszą wodę Dzięki i do następnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Jakieś " endurowe " plany na weekend? 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Ja to najwyżej z młodym na tor mogę podjechać w ten weekend. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 A my właśnie planowaliśmy lecieć gdzieś jakąś dłuższą traskę na azymut +/- 250km po drodze jakieś ognisko, ewentualnie na Bełchatów na kopalnie. 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Nie denerwuj mnie Na pewno chcecie jechać za tydzień w sobotę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Hehe ;p Padło na kopalnię... miało być " lajtowo " a... skończyło się tak jak zawsze I po 10 minutach jazdy pierwsze nurkowanie i " patenty " na odpalenie Edytowane 4 Listopada 2017 przez Frager (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Czyli w sumie dobrze, że nie pojechałem bo znając życie też bym się utopił Ale miejsce fajne. Dojechaliscie całą drogę offem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Moto na przyczepkę i do przodu Teraz dzień krótki to szkoda marnować czas na dojazd. Lepiej mieć go więcej do pośmigania na miejscu 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Panowie, co Wy na to żeby przygotować spontan na Niedzielę - około 10:30-11:00 byśmy wyruszyli. Trasa do uzgodnienia - jak najmniej asfaltu wiadomo. Kto się pisze?: 1. 3voQ 2. Długosz 3. Edytowane 9 Listopada 2017 przez 3voQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 A może w Sobotę? W niedzielę nie będzie mnie w Łodzi :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 u mnie i Kolegi sobota tak średnio ale zobaczmy kto na jaki termin się zaanonsuje.. może dwie grupy powstaną:-) Sobota: 1. Rooland 2. Niedziela: 1. 3voQ 2. Długosz 3. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Mnie to aż tak na sobotę nie wpisywać bo to różnie może być (w piatek jest impreza motomikołajkowa ) więc jakby coś się wyklarowało w sobotę to u mnie na bieżąco będę się organizował ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) w sumie to nie wiem czy u mnie jednak bardziej sobota się nie wydarzy:-) Edytowane 9 Listopada 2017 przez 3voQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Niedziela odpada ale sobota jak najbardziej. Rolek, nic tak nie wyciąga kaca jak walka w terenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 13 minut temu, Pan Pikus napisał: Niedziela odpada ale sobota jak najbardziej. Rolek, nic tak nie wyciąga kaca jak walka w terenie Czasami kac morderca wygrywa ale jutro zgadamy się dokładniej i możliwe, że będe miał umiar 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Ja niestety w ten weekend odpadam... 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Chlopaki ja ta kopalnie to musze koniecznie odwiedzic. Jak da rade to w tym sezonie. Wyjazd na przyczepie. 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Może w następny weekend? 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Jak bedzie dobra pogoda mozna kombinowac. 1 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 A ta sobota? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 może może 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Hm czym lecicie? 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hophop Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Sprawa jest aktualna? Przepraszam, że pytam, ale jestem tu nowy. Wiadomo, że jak ktoś jest nowy to nie zna kształtujących się realiów. Liczę na zrozumienie. 0 Cytuj Żyję w rzeczywistym świecie przepełnionym rozkładem, nielogicznością i rozczarowaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi