ErR Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Dzisiaj to asfaltowy zlocik Na niedziele byłbym chętny w terem zrobić jakiś trip, w sobotę niestety nie dam rady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 W niedziele jakieś śmiganie do jakiejś 13:30 aby wyrobić się na motogp ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Mam nadzieję jutro wygospodarować chwilę w godzinach popołudniowych i wyskoczyć trochę stawy rozruszać. Może akurat ktoś też będzie miał możliwość i chęć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Bylimy dzis. [edit] Foto usuniete aby nie stanowilo dowodu naszych niecnych dzialan. Edytowane 22 Maja 2017 przez lukkas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 No to teraz to już na bank nas będzie leśniczy ganiał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Oj tam. Nie dogoni jezdzi Suzi GN 125. Taki mikro chopperek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Gdzieś w pobliżu takie fajne tereny ? Czy była dłuższa wycieczka ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Blisko. Powiat brzezinski teren malo wymagajacy, troche bagna i male rowy do pokonania. Dzis 70 km relaksu w takim terenie. Drzewko z usunietej foty to taka mala wisienka na podsumowanie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Kurde, serio, muszę się z Wami w końcu wybrać. Chociaż czasowo ostatnio z bani 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Do konca tygodnia bez jazdy ( praca praca praca. Dam cynk ale nie wiem czy da rade z wyprzedzeniem. Dzisiaj to byl pelen spontan. Decyzja w 10 min i ogien Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Planuje przetyrac jutro jakies krzaki. 10.00-14.00. Chetni? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Jutro chętnie ale po 16 mogę Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 umawiamy się na off na weekend (sob/ndzl) ?Mam wolne i mogę się dostosować ale chciałbym wiedzieć wcześniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Planowałem jeżdżenie na ten weekend ale moto zdechło i będzie dopiero w przyszłym tygodniu :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Niestety albo stety ślub mam więc dopiero next tydzień 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Dzisiaj po 17 bądź niedziela u mnie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Panowie, dzisiaj 16 idę polatać, kto chętny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Nie denerwuj mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 gdzie planujesz i czy to ciężki teren? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Spokojnie relaksacyjne, zaczynam na południu Łódzi Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Hey, dzisiaj 17:30-18:00 ktos zainteresowany? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Coby smutno nie było wrzucam kilka fotek Edytowane 30 Maja 2017 przez 3voQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Gdzie to taki fajny tor do zabawy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Zabiorę i pokaże bo tor pro :-) i o dziwo ukryty Edytowane 29 Maja 2017 przez 3voQ (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Bieszczadzka? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi