bartek1989 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam! Poszukuję garażu w okolicy skrzyżowania Przędzalniana-Przybyszewskiego i okolicach, czyli dąbrowa/zarzew/górna Gdyby ktoś coś mógł zaproponować to proszę o odzew 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaratusztra Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Cześć . Ja stawiam moto na senatorskiej 70. Cena 65zl/msc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1989 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Cześć . Ja stawiam moto na senatorskiej 70. Cena 65zl/msc Spojrzałem na googlach i nic nie widać niestety. Tam są jakieś wiaty? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaratusztra Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 wiaty są dla samochodów po bodajże 140zl.miejsca na moto są 3 pod chmurką.ja trzymam pod pokrowcem i jest git;).Na razie tylko moje moto stoi to jeszcze 2 wejdą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi