DAJS Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam moze juz ten temat jest ale prosze o wyrozumialosc. Szukam tematu zwiazanego z ludziskami na choperkach. Dajcie znac co i jak. Pozdro 0 Cytuj
Bujak08 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 W Powitalni to powiedz coś więcej o sobie a temat chopperków załóż sobie w: Zloty, imprezy, podróże, wypady:)Tam na pewno znajdziesz grono zwolenników ale to tylko takie moje skromne zdanie Pozdrawiam 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Kolego jest pościk "spotkania choperów", nawet założony przez posiadacza Virago. A przy okazji, pozdrawiam kolejnego posiadacza Virażki 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
DAJS Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Kolego jest pościk "spotkania choperów", nawet założony przez posiadacza Virago. A przy okazji, pozdrawiam kolejnego posiadacza Virażki A dzieki kolego za pomoc. Pozdro 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Bliźniak Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Grzyb Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Siema Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj
DAJS Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Hejka czy w niedziele wybiera sie ktos do Częstochowy? Pozdro 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi