Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

Mam nadzieję, że zjazdy/rozpoczęcia sezonu motocyklowego z poza województwa łódzkiego też są mile widziane.

Chyba każdy albo większość motocyklistów lubi się tam wybierać.

Impreza podzielona jest na Dwie tury czyli:

Zjazd Gwiaździsty

9 kwietnia 2017r. (Niedziela Palmowa) na Motocyklowy Zjazd Gwiaździsty zaprasza Częstochowskie Stowarzyszenie Cyklistów i Motocyklistów.

A drugi bardziej oficjalny 22-23 kwietnia 2017.

Wiecej info w linku:

http://motopodhale.info/zlot-i-zjazd-gwiazdzisty-czestochowa-2017-terminy/

Ktoś chętny do dołączenia sie ze Zgierza i okolic?

Opublikowano

Ja 9ego jak będzie pogoda planuję jechać. Żonie palmę ze świętego miasta obiecałem

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To teraz obietnicy musisz dotrzymać :-)

Opublikowano

Jak pogoda nie zawiedzie, to mam zamiar się wybrać do Częstochowy w niedziele :-) Tylko, że ja będę chciał jechać przez Szczerców.

Opublikowano

Przez Szczerców wybieram się ja ale 23 kwietnia, jedziemy większą grupą, zapraszam do Zduńskiej Woli, będziemy ruszać z pod Ratusza (ul. Plac Wolności) Zbiórka 8:30 wyjazd 8:45 LWG

Opublikowano

Ja dokładnie tak samo jak Asker88.

Jadę z nim przez Szczerców

Opublikowano

Też lecimy 23 tradycja a nie ten wcześniejszy termin

Opublikowano

Ja lecę 9 i 23 wiec jak coś tez mogę lecieć przez Szczercow. Zobaczymy narazie mamy jeszcze trochę czasu do drugiego terminu.

Opublikowano

Ja lecę 9 i 23 wiec jak coś tez mogę lecieć przez Szczercow. Zobaczymy narazie mamy jeszcze trochę czasu do drugiego terminu.

Jeśli pogoda nie zawiedzie (deszcz), a ma być ładnie to jedziemy :smile: i możemy się umówić na Orlenie na ul.Świętej Teresy o 8:30.

Opublikowano

Jeśli pogoda nie zawiedzie (deszcz), a ma być ładnie to jedziemy :smile: i możemy się umówić na Orlenie na ul.Świętej Teresy o 8:30.

Jak wszystko ładnie dopisze to powinienem być z kumplem albo dwoma to możemy tam podjechać tylko, że 9 będę jechał przez Piotrków Tryb. bo siostrzeńca jeszcze muszę zgarnąć

Opublikowano

Możliwe że do zobaczenia po drodze lub na miejscu.  Też się wybieram ze znajomymi , jak tylko pogoda pozwoli.

Opublikowano

Ja niestety 9 nie będę mógł się pojawić w Częstochowie z powodu pracy, ale myślami będę z tymi którzy jadą.

Za to 23 to już pewne, że pojadę.

Także udanej pogody i LwG

Opublikowano

Jutro jedziemy w dwa moto + jeden plecaczek do Częstochowy przez Szczerców. Jeśli ktoś chce się dołączyć, to zbieramy się na orlenie na ul. Świętej Teresy o 8:00 i ruszamy o 8:15.

Opublikowano

Dajcie jutro znać jak było na zjeździe bo jestem bardzo ciekawy. Będę jutro w pracy kontrolował forum także tyle mojego :-)

Opublikowano

Byłem zaliczyłem fajnie było

Opublikowano

Było super.

Kto nie był niech żałuje;)

Opublikowano

To teraz czekamy do rozpoczęcia sezonu motocyklowego gwiazdzisty które Odbędzie się 23 kwietnia chodź chętni mogą już zacząć od 21 kwietnia aż do rozpoczęcia :-)

Także LwG i się organizujemy do tej imprezy bo napewno będzie mnóstwo motocykli z całej Polski.

Kto był rok temu ten wie.

Opublikowano

W zeszłym roku było zajechanie fajnie ;-)

Opublikowano

Wybiera sie ktos do Czestochowy w weekend?

Opublikowano

Jezeli pogoda dopisze to ja rowniez sie wybieram

Opublikowano

Ma niepadać śnieg :-)

Lecisz z kimś ze Zgierza jeżeli pogoda dopisze?

Opublikowano

Ma niepadać śnieg :-)

Padać może nie będzie,tyko w Częstochowie we wtorek spadło 50 cm i do jutra na pewno coś zostanie.Patrząc na kamerki z Częstochowy to jeszcze sporo leży w koło.Marna przyjemność.

Opublikowano

Lecisz z kimś ze Zgierza jeżeli pogoda dopisze?

Jedna koleżanka sie zastanawia a Ty?

Padać może nie będzie,tyko w Częstochowie we wtorek spadło 50 cm i do jutra na pewno coś zostanie.Patrząc na kamerki z Częstochowy to jeszcze sporo leży w koło.Marna przyjemność.

Jedynka sucha w centrum też sucho ;-)