Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Lekcje Na 125

Rekomendowane odpowiedzi

SamotnyJeździec
Opublikowano

Witam!

Zakupiliśmy niedawno dla mojej Lepszej Połówki Honde Varadero 125. Wszystko jest super, ale Zuzka wcześniej jeździła tylko raz na Suzuki DR 50 i jednak jest spora różnica w wielkości tych motocykli. Szukamy więc jakieś auto szkoły gdzie można wykupić kilka godzin jazd z instruktorem, po prostu żeby oswoiła się z motocyklem. Może ktoś ma jakiś dobry namiar? Najlepiej okolice Widzewa, ale jeśli będzie trzeba to dojedziemy.

Z góry dzięki za pomoc!

Opublikowano (edytowane)

Ja mając identyczny problem poszedłem do Autoakademii, kilka godzin wykupiłem i podstawy załapałem.

Plac mają teraz pod M1 na Brzezińskiej.

Edytowane przez Nervous (wyświetl historię edycji)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, a ile kosztuje godz jazdy jeśli możecie powiedzieć

Pozdrawiam :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja miałem pare godzin jazdy na takim opuszczonym placyku przy smugowej ale nie pamiętam już instruktora, cena coś około 30-35

• 2 tygodnie później...