kabzior Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Mi za CBR z 2007r OC 130zł w tym roku a pakiet OC+AC 2300zł Pełne zniżki. Edit. w PZU Z ciekawości, jaki to jest procent określonej przez ubezpieczyciela wartości? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Z ciekawości, jaki to jest procent określonej przez ubezpieczyciela wartości? Wyceniona na 15k 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Wyceniona na 15k 15%... trochę sobie liczą psubraty. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 U mnie w R6 wycena ok. 20k zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 U mnie w R6 wycena ok. 20k zł Też w PZU? Jak nie to gdzie? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Też PZU , fakt faktem ,że ja dowiadywałem się u prywatnego agenta,który obsługuje moją firmę od lat i też pewnie cenę zrobił dla mnie lepszą ,bo jak wiadomo można je negocjować 2200 zł z tego co pamiętam wyszedł pakiet OC+AC , wartość motocykla 20k zł (chociaż rzeczywista była większa) ,a zniżki jakie posiadam to 50% . Poniżej arkusz kalkulacyjny - cena wyjściowa 2200 zl Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez fuckout2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Umówiłem się na kontakt w piątek. Pogadam jeszcze Tylko widzę, że zawierałeś ubezpieczenie w ubiegłym roku jeszcze. Teraz ceny poszły do góry. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Tzn ja nie zawierałem tylko pytałem się o koszta przybliżone i taki arkusz dostałem , a sam arkusz jest wystawiony 2-3dni przed sylwestrem , a chyba ceny od nowego roku właśnie trochę ponoć ustały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Panowie u Was fajnie to wygląda u mnie zaś OC 220pln z NNW, a AC wyliczone na 4100PLN przy wszystkich możliwych zniżkach (kawasaki z750). To za moje auto płaciłem OC+AC 1860pln 0 Cytuj Łutututututuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Panowie u Was fajnie to wygląda u mnie zaś OC 220pln z NNW, a AC wyliczone na 4100PLN przy wszystkich możliwych zniżkach (kawasaki z750). To za moje auto płaciłem OC+AC 1860pln Skąd taka cena??? Też mam zeta i płaciłem za pakiet 1200 pln Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Kolo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Nie mam pojęcia po prostu tak mi wyliczyła babka z PZU. Zostawiłem kontakt w innych biurach i czekam na kontakt w tej sprawie. 0 Cytuj Łutututututuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 A może masz jakąś wzwyżkę za wiek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Raczej nie o wieku nic nie wspominała . Zniżki z tego co się dowiedziałem mam wszystkie możliwe. Moto w garażu na studia autem więc raczej nie ukradną 0 Cytuj Łutututututuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 a nie pisali coś o proporcjach do zarobków wtedy już chyba nie wyjdzie tak tanio... 2 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 a co powiecie o wariantch ? PZU się jeszcze dowiaduje, w Alianzie mam 2, oba kosztuja 2050 za pakiet (OC AC i te inne, różnią się jeszcze NNW ale nvm) wariant 1: Warsztat partnerski (naprawa-części nieoryginalne) suma ubezpieczenia (brutto) 16 009 zł wariant 2: Serwis (naprawa-części oryginalne) suma ubezpieczenia (brutto) 16 009 zł Oczywiście wiem czym się różnią części org. od nie org., pytanie jak to się lepiej opłaca w moto. Wiadomo - na org wychodzi drożej i łatwiej o szkody całkowite, miał ktoś złe doświadczenia z tym? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andmst Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) AC jakbym miał brać, to maks przez pierwsze 2 lata od nowości. Później nie i dostrzegam za bardzo takiej potrzeby. Na AC nie ma co przesadnie oszczędzać. Przed podjęciem ostatecznej decyzji, warto moim zdaniem dokładnie przeanalizować ogólne warunki ubezpieczenia. tzw OWU. Często jest tak, że banki jako usługi dodatkowe oferują ubezpieczenie. Warto sprawdzić bo może być taniej. Edytowane 14 Listopada 2018 przez jaquzie Link do banku usunięty.. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinama Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ja polecam szukam ofert godnych uwagi w porównywarkach, ponieważ chyba najlepiej się sprawdzają , najtaniej można coś wyszukać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grajan Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Ja mam odkąd pamiętam w PZU 0 Cytuj Korzystna wymiana walut? Tylko w naszym kantorze online.https://www.rkantor.com/kurs-liry-tureckiej/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiolka2310 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Mam to samo zdanie co mój przedmówca. Nic dodać i nic ująć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 ja mam PZU. rozwaliłem moto, wartość na AC 18650, wartość którą dostałem 18600. Nie musiałem walczyć o znacznie zaniżoną wartość pojazdu, tez polecam. Czy warto tylko moto 2 lata od nowości? Mój był z 2009, gdyby nie AC byłbym w d*pie, a tak to chociaż kupę szmalu odzyskałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi