MarcinGraczykLDZ Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Chciałbym przedstawić Wam mój motocykl: Suzuki GSXR 600 SRAD Motocykl sprowadzony w 2007 roku z Włoch. Trafił do Bełchatowa. Od poprzedniego sezonu jestem jego szczęśliwym posiadaczem Rok produkcji: 1997, pierwsza rejestracja w 1998. Przebieg: 36500 km ( moim zdaniem nie prawdziwy ) Posiada wydech Microna, białe kierunkowskazy, crash pady. Przystawkę HID do świateł mijania. Ma kilka niedociągnięć: 1. Piszczące klocki przednie - jest ich jeszcze połowa, jednak wydają nieprzyjemny piszczący dźwięk. Jak jeszcze trochę mnie zdenerwują to założe nowe. 2. Tylna opona do wymiany. Mam już nowego Dunlopa Sportmaxa jednak jeszcze leży w garażu. Dalsze plany to poprawić wszystkie niedociągnięcia, dodatkowo: 1. Dołożyć przystawkę HID do świateł drogowych 2. Spolerowanie lakieru. 3. W miejsce tylnego siedzenia chciałbym kupić zaślepkę, cały czas szukam by była w takim samym kolorze. Z góry przepraszam za jakość zdjęć, w wolnym czasie wstawię lepsze. 0 Cytuj
crosiak Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zawsze mi sie Srady podobaly Z zaslepka zadupka wyglada mega za***iscie! Co do twoich planow to odradzam zakladania HID-ow na drogowe bo to glupota totalna poniewaz xenon zeby swiecic musi sie nagrzac a ile jest czasu kiedy jezdzisz na dlugich wiecej niz 20s? A pozatym juz sobie nie migniesz swiatlami bo xenon przy wlaczeniu jest strasznie slaby dopiero po jakis 20s zaczyna swiecic pelna moca... Gratuluje fajnego moto 0 Cytuj
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgadzam się z Tobą, tylko w tej chwili muszę wybrać "mniejsze zło" Gdy mam włączone drogowe które świecą na biało, oraz mijania święcące na niebiesko to wygląda strasznie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif doszedłem do wniosku że albo drogowe i mijania z przystawkami HID, albo wracam do serii i zakładam normalne żarówki. 0 Cytuj
crosiak Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A czesto jezdzisz na dlugich? Ja mam Hid-y w aucie i wiem ze kiepsko to wyglada no ale tu nie chodzi o wyglad tylko widocznosc na mijania Teraz bede zakladal do swojej SV i tez tylko na mijania to niewazne jak to wyglada jak bede jechal na dlugich tylko wazne ze cokolwiek bede widzial w nocy 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dokladnie tez mam w aucie hid i one rozswietlaja sie po czasie ale fakt widok jest lepszy. Gsxr fajny, co do klockow to juz moga miec dojezdzij je do konca. 0 Cytuj
Adi Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 w svce jeżeli się nie mylę są 2x h4 zakładasz z ruchomą przesłoną i możesz mrugać aż cie palec zaboli no chyba że jest inaczej to zwracam honor ja mam 2x h7 śmigam na mijania drogowych używam jak potrzebuje a mrugnąć też można tylko że jeden raz 0 Cytuj
crosiak Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 W SV sa 2x H1 jedna to soczewka na mijania a druga normalna na drogowe ;( 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 W SV sa 2x H1 jedna to soczewka na mijania a druga normalna na drogowe ;(to w starej - i szczerze przyznam, że ta soczewka mijania to tragedia - świeci jak kaganek. W nowej SV inżynierowie z Hamamatsu poszli po rozum do głowy i jest 2x mijania i 2x drogowe na standardowych odbłyśnikach - jest o niebo lepieja GiXXeRek bardzo fajne moto - fajnie wybalansowany do gumowania 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Salvelinus Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ładna mszyna. Nie wiem czy nie widziałem jej w Łęczycy ostatnio bodajże 20.04 na przeciwko kina górnik stałeś , ja jechałem Jajeczkiem a koleżka mój Drag starem 0 Cytuj
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ładna mszyna. Nie wiem czy nie widziałem jej w Łęczycy ostatnio bodajże 20.04 na przeciwko kina górnik stałeś , ja jechałem Jajeczkiem a koleżka mój Drag staremto na pewno byłem ja Jest tam agencja ubezpieczeniowa i tam zawsze robię ubezpieczenia 0 Cytuj
crosiak Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 jak byla ustawiona prawidlowo to nic nie bylo widac a jak podnioslem do gory ze oslepiam wszystkich to w nocy odrazu lepiej ;D ale ludzie nie migaja raczej jak bedzie xenon to odrazu troche opuszcze ;)Kumpel mial Srada i naprawde to moto ma cos w sobie 0 Cytuj
Królu Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 dzis widziałem na strykowskiej/wojska polskiego okolice godziny 18 z minutami, wyglada ladnie, kombinuj zadupek 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R
Muodyv6 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Te Srady, mi się od zawsze podobały, od starszych do nowszych;)Powodzenia w szukaniu zadupka;) I oby bezawaryjnie służył 0 Cytuj
Przemski Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Jedno z 2 malowań które moim zdaniem są najładniejsze i właściwe do SRADa. BARDZO chętnie zobaczę go realu więc do zobaczenia Moto rewelacjaA tak w ogóle to zastanawiałem się czy i kiedy go tu w końcu pokarzesz bo widziałem go w avatarze i byłem bardzo ciekawy większych fotek jak i opisu maszynki. Występują jakieś problemy? Na coś musisz zwracać szczególną uwagę? Jak Ci się sprawuje maszynka? 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Występują jakieś problemy? Na coś musisz zwracać szczególną uwagę? Jak Ci się sprawuje maszynka?Maszyna sprawuje się bez problemów. Być może ze względu na bardzo małe przebiegi - w tym sezonie przejechałem z 800 kilometrów. Dodatkowo zgubiłem tablice rejestracyjna która wykluczyła mnie przez pewien czas z jazdy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gifOstatnio dopatrzyłem się kiepskiego stanu linki gazu, jest to część eksploatacyjna więc oczywiste że podlega co jakiś czas wymianie. Filtry, oleje itd wymieniam sam. Po zimie spodziewałem się problemów z odpaleniem, jednak pozytywnie zostałem zaskoczony.W weekend czeka mnie wymiana linki gazu, dodatkowo czekam na przesyłkę z alarmem. Dużo osób straszyło mnie powiedzeniem: "Chcesz mieć stuki, kup suzuki" jednak na razie nie słyszę nic niepokojącego.A tak w ogóle to zastanawiałem się czy i kiedy go tu w końcu pokarzesz bo widziałem go w avatarze i byłem bardzo ciekawy większych fotek jak i opisu maszynki.Długo się zastanawiałem ponieważ nie ma czym się chwalić. Gdyby był z 2007 roku to inna sprawa Doszedłem do wniosku że każdy z nas powinien założyć temat ze swoim moto, później dużo łatwiej poznać forumowiczów na różnego rodzaju zlotach czy spotkaniach na mieście. 0 Cytuj
Przemski Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 A nie pomyslałeś, że ktoś może się właśnie takim interesować ? Wiem wiem zaraz ktoś napisze, że sam swojego nie pokazałem ale zrobił to już wcześniej Adany więc można się przyjżeć z bliska jego kawie no chyba że kogoś interesuje malowanie danego modelu...Graty za Moto. Naprawde fajna sztuka. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
Radzio Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Witam Kolege. Co do tych piszczących klocków to rozwiązniem jest pasta miedziana (smar miedziany) w sprayu lub w tubce.Musisz wyjąć klocki i spryskać tylną powieszchnię w/w sprayem, zamontować i po problemie. 0 Cytuj
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Radzio, wielkie dzięki za podpowiedz. Zrobiłem tak jak napisałeś i po problemie. Masz u mnie browara 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi