Mała Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Wrzucam szczegółowe informacje: Ślub rozpoczyna sie o godz. 16:00 tu https://goo.gl/maps/2w7uBPrko4x Została zaproponowana zbiórka o godz 15:30 na PB przy Drewnowskiej i wspólny podjazd pod kościół. Z racji tego, że śluby kościelne sa dłuższe niż cywilne plus życzenia proszę uzbroić się w czas oraz cierpliwość. Za kościołem jest LIdl, także jak komuś sie będzie nudzić stanie i gadanie to można się przejść na zakupy lub cokolwiek. Proszę aby w trakcie ślubu nie było gazowania i strzelania z tłumików, mi to nie przeszkadza, ale może wkurzyć księdza itp. Pod figurką przy kościele będzie stała zgrzewka wody i kubeczki dla Was, bo liczę że będzie bardzo ciepło! (nie wyprowadzajcie mnie z błędu jakby co ) Trasa https://goo.gl/maps/fKSdkoNyLLP2 ma ok 20km, ponieważ "sala weselna" jest w Jedliczach A k.Grotnik. Tam będzie podziękowanie dla Was w formie %% Proszę o słuchanie prowadzących i bezpieczną jazdę możecie robić co chcecie byle z głową Edytowane 7 Czerwca 2017 przez Mała (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Będziemy, damy na zimnym i na mecz Polski wrócimy 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Żałuję, że mnie nie będzie (praca jak zwykle), zwłaszcza że trasa bardzo w moich okolicach - ale trzymam za Was kciuki podczas ceremonii i także później, w życiu . Najlepszego! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Hej, pojawię się obowiązkowo - chodź pewnie mnie nie kojarzysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 No ja już Maleńka szykuję bestię do kurzenia i cichutkiego łututututu BĘDZIE SIE DZIAŁO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 40 minut temu, sebol napisał: No ja już Maleńka szykuję bestię do kurzenia i cichutkiego łututututu BĘDZIE SIE DZIAŁO a Ty potrafisz tak ... cichutko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 13 godzin temu, Lukas napisał: Hej, pojawię się obowiązkowo - chodź pewnie mnie nie kojarzysz super! mam nadzieję, że pogoda będzie dobra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 11 godzin temu, sebol napisał: No ja już Maleńka szykuję bestię do kurzenia i cichutkiego łututututu BĘDZIE SIE DZIAŁO hehehehehe no ja mam nadzieję, że będzie łutututututut 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Szamanów chyba jest sporo bo pogoda na razie niezła😃 Czyścimy motongi i w drogę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Bourricot już wczoraj umyty, zostało umyć i założyć sabot i gotowy. Teraz ogarniam kask i pantalony. Tłumik z czarnego przedmucham na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Pogoda nie za ciekawa. Ale ja będę chyba że zacznie tak konkretnie lać. Ale jak nie to będę i mam nadziej ze liczne grono zawita. Uwaga 15-30 pod bp drewnowska. 10 15 min i jedziemy pod kościół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 i jak tam z ta obstawką? Znajdą się jacyś chętni? tak, żeby się pojawić pod kościołem ok 1645, po co stać dłużej przy takiej pogodzie? A może stoi ktoś już pod PB, jaka tam pogoda? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wolf Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zaczęło się 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Logan Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Kilka kadrów z dzisiejszego materiału 9 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Thebestof78 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Dwie galerie ode mnie otwarte na fb Super byliście 8 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi