FOTOTOM Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) KTM DUKE 125 - Pomarańczowy Książe - Pojemność 125 cm3 - Moc 15 KM + 1 osioł, który nad nimi czuwa. - Prędkość max. Wystarczająca ;-) Modyfikacje: - Handguards KTM - Crash Pad Protector- na lagach przednich i wahaczu tylnym - Rolki wahacza - Rozszerzenie stopki. - GIVI XS306 TANK BAG Dalsze modyfikacje pozostają na wiosnę. Edytowane 14 Marca 2017 przez FOTOTOM (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.dgla Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Zarąbisty, najlepsza 125 jaką widziałem, ciekawi mnie, czy można takim w teren wjechać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Na tych indyjskich oponach nie jest to dobry pomysł. Aczkolwiek po szutrze nawet nieźle idzie. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 dać się da, ale nie jest łatwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Duke nawet mogą pływać ;-) Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Marca 2017 przez FOTOTOM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.dgla Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Nooo, ten filmik rozwiewa wszelkie moje wątpliwości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Bardzo ładny Duke, dobrze że w jedynym słusznym kolorze dla tej marki. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Fajny - widać, że zadziora! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato mi zrobi Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Fajny sprzęcik ładnie się prezentuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Jeśli dobrze kojarzę to chyba jest jeszcze "podłubany"? Rozmawialiśmy na Dellu bodajże w wtorek i jechaliśmy później w stronę Andrespola? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Oooo to jest piękna 125!!! Lipy nie ma :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 I tak powoli dalej go dopieszczam. Doszły: - Gmole - Okleina na felgi - Okleina antypoślizgowa na bak - Gniazdo 2x USB - Blokada LWG SM-N910C - Tapatalka 1 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi