Świerszczu Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Witam wszystkich forumowiczów. Poszukuję osoby wraz z lawetą/przyczepką która mogłaby mi przewieźć motocykl z ok ronda Solidarności do motopublicy ( na Obywatelskiej przy Jana Pawła). Oczywiście zdaje sobie sprawę, ze nie ma nic za darmo. Ważne jest też, że jutro tj14.03 mam tam dostarczyć motor. Mój nr telefonu 665005351 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Motopublica nie ma transportu ? " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świerszczu Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Motopublica nie ma transportu ? Pytałem i mówili, ze niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark.o Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Możesz skołować jakiś samochód z hakiem? Przyczepkę można wypożyczyć, cena całkiem przystępna. http://graczyk-car.pl/sklep/pl/n/12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świerszczu Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 No właśnie ciężko o takie rzeczy u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świerszczu Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Zamówiłem lawtę. temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi