Daro26 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Cześć, chcę kupić motocykl,Yamaha fazer 600 od 2003 r Moja pierwsza maszyna, więc pojęcia o mechanice za mało żeby nie wpakować się na mine... W związku z czym poszukuję osoby z Łodzi, która się na tym dobrze zna i pomoże mi ocenić stan motocykla zanim go kupię. pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Motorwings ma taką usługę, cena uzależniona od odległości. Osobiście mogę polecić, jak kupowałem Zephyra ocena i wycena potrzebnych napraw całkowicie zgodna ze stanem faktycznym. a i dzięki obecności Michała dało się ładnie potargować ze sprzedającym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi