Emiratovsky Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Witam mam problem z rollgazem kupilem manetki firmy barracuda ladnie wchodza pasuja tylko te adaptery do linki nie pasuja do korpusu gazu (tego plastikowego slimaka) nie moge nic w necie znalezc na ten temat . załączam zdjęcia jak to wygląda: https://megawrzuta.p...9a125345d2.html sory leci poprawka https://megawrzuta.pl/filesgroup/a7337315e5ba8e18c1da3d9a125345d2.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 kolejna poprawka: czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Po pierwsze to barracudy to one mają tylko napis 😉 sam takie kupilem. Jak na moje oko to powinieneś próbować rozkręcić tego ślimaka i włożyć tam tą mniejszą przejściówke którą połączysz z linką gazu. Popatrz też jak byly stare manetki podlaczone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiratovsky Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 nic nie pasuje stare manetki mialy mniejszą średnice rollgazu myślałem nad kupnem innego korpusu gazu tylko nie wiem jakiego modelu zeby pasowalo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Dziwna sprawa, jeżeli masz kierownice na 22 mm średnicy tak jak akcesoryjne manetki to ślimak nie powinien być mniejszy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiratovsky Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 no wlasnie i to jest problem ma ktos jakis pomysl ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi