fidel007 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Hej a co myślicie o tych Junakach nowych? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Pewnie usłyszysz o nich wiele złego, ja jeździłem motorowerem 901 przejezdzilem nim od nowości 3 sezony, zrobiłem w tym czasie ok 9 tys km. W tym czasie nic się nie popsuło, jedyne co robiłem to wymiany oleju, dopiero pod konie użytkowania troszkę zaczął świrowac obrotomierz. Moim zdaniem za te pieniądze sprzęcik godny polecenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Jianshe 125 to bardzo dobry sprzęt, pod warunkiem, że masz smykałkę do majsterkowania i potrafisz sobie wymienić parę części. Te sprzęty są tak dobre, że ich właściciele nie chcą się z nimi rozstawać, więc nie ma pięcioletnich junaków na otomoto czy allegro. 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi