fidel007 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Hej a co myślicie o tych Junakach nowych? 0 Cytuj
salat Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Pewnie usłyszysz o nich wiele złego, ja jeździłem motorowerem 901 przejezdzilem nim od nowości 3 sezony, zrobiłem w tym czasie ok 9 tys km. W tym czasie nic się nie popsuło, jedyne co robiłem to wymiany oleju, dopiero pod konie użytkowania troszkę zaczął świrowac obrotomierz. Moim zdaniem za te pieniądze sprzęcik godny polecenia. 0 Cytuj
karwoj25 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Jianshe 125 to bardzo dobry sprzęt, pod warunkiem, że masz smykałkę do majsterkowania i potrafisz sobie wymienić parę części. Te sprzęty są tak dobre, że ich właściciele nie chcą się z nimi rozstawać, więc nie ma pięcioletnich junaków na otomoto czy allegro. 0 Cytuj GS500
Rekomendowane odpowiedzi