Mawet Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ma ktoś ochotę wybrać się gdzieś dalej? Chodzi mi po głowie jakiś wypad na prawie cały dzień. Może Kraków, Poznań..? Jak ktoś ma jakieś fajne pomysły, gdzie można się wybrać niech pisze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ale dzień wymyśliłeś, siedzę w robocie od 14 do 22, może środa? bo środę mam wolną co do tras, może lepiej gdzieś jakieś zamczyska/przydrożne chaty góralskie pozwiedzać, zamiast z miasta do miasta? jest taka fajna potargana chałupa około 80km od łodzi z pysznym żarciem: http://www.potarganachalupa.pl/ a od niej jakieś kolejne 80km np. Gniezno. dobry pomysł na obiad i zwiedzanie? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Taki dzień, bo akurat czwartki mam wolne, a teraz nawet weekend mam zajęty (zresztą tak jak ten ostatni) i chętnie bym wykorzystał ten 1 dzień wolnego. Opcje z Krakowem mam w głowie bo jest fajna droga przez częstochowę, zoty potok, myszków, a potem droga z olkusza do skały. Szukam ciekawej trasy, żeby nie jechać 200 km autostradą, czy czymś podobnie "bezzakrętowym". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Niestety ale muszę odpaść, pracuję pn - pt w godz 8;00-16;00 co niestety mnie eliminuje. A szkoda... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 raczej mało kto w tygodniu ma czas na takie wypady bo pracuje :> 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zdaję sobie z tego sprawę, ale jak pisałem wyżej to dla mnie to jedyny wolny dzień w tym tygodniu. Plan jest żeby pojechać do Biskupina (i Gniezna w drodze powrotnej) przez poddębice i jeziorsko. Więc jak chcesz jaquzie się podłączyć rano do jeziorska to fajnie:)Będę jechał z dziewczyną więc tempo spokojne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 jak mi nic nie wyskoczy to jestem chetny na czwartek, na jutro w sumie też ale gdzieś bliżej 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnreaL Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 szkoda że cwartek , a może planujesz coś w przyszłym tygodniu...zamierzam do krakowa jechac a potem do zakopanego . nocleg i powrót następnego dnia.Może ktoś z was jest chętny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ruszamy ok 9 rano. Za tydz w czw ruszam w bieszczady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 skad? 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Mieszkam na widzewie mozemy sie umowic na stacji shell na rogu wlokniarzy i aleksandrowskiej o 9.30 albo gdzies w aleksandrowie (rynek przy warszawskiej i ogrodowej)500 km zrobione, Biskupin odwiedzony. Szkoda preker84, że nie dałeś w ogóle znać. Czekaliśmy rano na sygnał od Ciebie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Mawet , za tydzien w bieszczady to jednodniowy szybki wypad,czy dluzsza wycieczka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Na dluzej, ale narazie walczymy z motocyklem brata ktory ostro zostal popsuty przez rut mar. Wiec wyjazd jeszcze nie jestw 100% pewny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi