tomahouk Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Poszukuje firmy z Łodzi która może dorobić dolot pod akcesoryjny komin. Ktoś coś jeżeli tak proszę o konkretne namiary. Auto-Mark na Kolumny 105 odpada nie zadowoleni z życia że chcesz coś u nich zrobić. Edytowane 8 Marca 2017 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 8 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) KUP TO, DOTNIESZ I DOGNIESZ SOBIE JAK POTRZEBA Edytowane 8 Marca 2017 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Tel. 668-689-399 Dopasowywal mi teraz do triumpha tigra Kosztowało mnie to 450 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Sprawa ogarnięta.Temat do zamkniecie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 a powiedz gdzie ogarnales? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Henio w automark Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Odebrałem moto Henio miszcz w swoim fachu także serdecznie polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 podrzucisz jakąś fotkę jak ten dolot wygląda? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 podrzucisz jakąś fotkę jak ten dolot wygląda? coś w ten deseń 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 zajebi*te biore. a tak powaznie rozwazam pociagniecie komina pod zadupek wysoko, wiec przyda mi sie taka wiedza Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Krzychu serdecznie odradzam, tzn tobie nie będzie sprawiało problemu ale jak już plecaczka weźmiesz to słabo. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 znaczy vo bedzie grzalo w dupke? po prostu cholernie mi sie podoba takie rozwiazanie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi