kasia3015 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Przyjedź na wspomniane spoty, albo pod Della nikt Ci nic nie zrobi. Dodam jeszcze, że 125tki bardzo dobrze się sprawują na Ghymkhanie, więc obserwuj wątek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dajczuWK Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Siemanko. Ja też jeździłem jeden sezon na 125 i teraz przesiadłem się na nieco większy moton także wszystko przed Tobą 0 Cytuj Mój kanał na youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm7YLezTSCJ7bhi64f1luoA Moja strona na facebook: https://www.facebook.com/Iron-Motovlog-1840928436228755/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Główny podstawowy powód to wyprzedzanie puszek. 125 nie radzą sobie ze sprawnym manewrem wraz z innymi rodzi to komplikacje i pewne niebezpieczeństwo gdy ten mniejszy chce koniecznie dorównać wtedy robi się gorąco. Weź takiego tira, który leci według licznika w moto 100km/h Do pojemności 125 trzeba zaplanować spokojną trasę bez napinki czasami dłuższą okrężną aby wszyscy byli zadowoleni i było bezpiecznie co nie każdemu szybszemu odpowiada. Ja lubię szybciej, ale lubię też z wolna podziwiać przyrodę i wdychać wiosenne powietrze dlatego nie mam problemu z mniejszymi. Wśród tylu ludzi znajdzie się nie jedna grupa wolnojeźdźców Edytowane 8 Marca 2017 przez crazyy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.dgla Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Witam kolegę z Pabianic ✌🏼 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Witaj Owszem na 125 nie da się zapierdzielać jak wszystkie normalne maszyny. Ale frajdę z jazdy można mieć mimo tego, co mogę potwierdzić na swoim przykładzie. Można tez polatać z grupą innych, niekoniecznie tylko 125-tek, jak wielokrotnie mi się udawało Jest tu na forum sporo fajnych osób na "dorosłych' maszynach, które dają radę wspólnie polatać z nami Wal w czwartki na spota i szukaj swojej grupy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi