Pan Konrad Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Czy ktoś byłby chętny na takie warunki?Posesja pofabryczna, obecnie biurowa w okolicy Wólczańska/Kopernika. Duży parking, zamykana brama na noc, w dzień szlaban z pilota. Monitoring i dozór elektroniczny z dojazdem grupy (Solid). Dostęp do posesji dla najemców - 24h.Sam "garaż" to po prostu były zakładowy warsztat mechaniczny (ogrzewany) z wydzielonym 5 boksami (ok 5mkw) na moto. Kamery + alarm. Każdy boks zamykany z osobnym dozorem (wchodząc, mój kod do alarmu rozbraja tylko ochronę części wspólnej i mojego boksu, pozostałe boksy wciąż są dozorowane - powiadomienie sms o naruszeniu strefy). W każdym boksie szafa na ciuchy, kask, buty, jakieś szpargały i kotwa do przypięcia moto.Część wspólna ok 20mkw, z powodzeniem wystarczy miejsca na proste serwisowanie - olej, filtry, płyny i inne bieżące. Falbanek, 220V, światło, miejsce na podnośnik.Na antresoli (15mkw) umywalka/WC i kawałek socjalu żeby spokojnie usiąść i wypić kawę czy browar, sprawdzić w manualu co i jak zrobić żeby nie popsuć bardziej.Reasumując: ciepło, pod dachem, jest gdzie trzymać sprzęt i pogrzebać przy sprzęcie i do tego w miarę bezpiecznie (3x drzwi + kamery i alarm).Negocjuję właśnie cenę - obecnie wychodzi po 250zł/m-c od moto.Z rzeczy mniej zachwycających, wynajmujemy powierzchnię użytkową a nie garaż/parking więc wynajmujący nie ponosi odpowiedzialności za nasze sprzęty.Co sądzicie o takiej ofercie? 0 Cytuj
divek Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Wstępnie jestem zainteresowany, mam mniej więcej pół godziny do skrzyżowania tych ulic. Idzie ogarnąć. Warunki z tego co piszesz spoko, jedynie cena bo zakłądałem, że max co przeznacze na garaż to 200zł w miesiącu. Jak dograsz cenę to daj znać, chętnie zobaczę i jestem na 80% na tak. Z góry dzięki 0 Cytuj
dan-erłan Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2017 Nie jestem osobiscie zainteresowany, ale..hmm..doscmciekawy i oryginalny pomysl ktos mial ze zrobieniem takiego projektu pod wynajem. Ja jedynie czego bym sie obawial bedac wlascicielem obiektu, ze zrobi sie tam melina pijacka biorac pod uwage wyznaczone miejsca na picie "kawy" co do ceny. Wg mnie i duzo i nie.blaszany garaz na widzewie na zamknietym terenie to 150 zl, jednak nieogrzewany i bez takich bajerow jak tu. Wysłane z mojego GT-P7320 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
kawoszb3 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 Odgrzewam team. Jak wygląda sytuacja z miejscem garażowym na dzień dzisiejszy? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi