Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 6 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Tegoroczny jubileusz organizujemy w nowym stylu, wieczorną porą i jak zawsze - motocyklowym klimacie. Zaczynamy o godzinie 20:00 od wszelkiej maści pokazów, prezentacji zawodników Wyścigowych Motocyklowych Mistrzostw Polski i losowania nagród dla przybyłych gości.Wynajmowany lokal przez cały czas dostępny będzie wyłącznie dla gości związanych z jednośladami, auto detailingiem, off-roadem czy driftem samochodowym, przez co gwarantujemy motoryzacyjny klimat o zapachu benzyny przy wysokooktanowych trunkach. Lokalizacja: Klub Broadway przy ul. Stefanowskiego 17 w Łodzi Data: 1.07.2017 Start: godzina 20:00 Bilety/rezerwacje: tutaj 12 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ruszyły zapisy na urodziny! Zarezerwuj bilet wstępu już dziś, aby zagwarantować sobie powitalny pakiet Link: https://goo.gl/forms/JUAOy4FCri37DDNm2 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 My z Gonią lecimy na urlop w tym czasie lipa totalna. 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby i Łysy Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 A nocny Czarnocin... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 8 godzin temu, Gruby i Łysy napisał: A nocny Czarnocin... Czarnocin jest zawsze na początku sierpnia 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Czy zaproszenia są nieodzowne, czy wystarczy wpisanie się na oficjalną listę? 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zaproszenia w formie voucherów są przewidziane głównie dla osób, które jeszcze nie wpisały się na listę gości. Drukowane wejściówki będą dostępne przez 2 tygodnie w różnych łódzkich sklepach motocyklowych oraz rozdawane na czwartkowych spotach dla tzw. zapominalskich. Zatem jeśli jesteś na liście gości = nie bierz vouchera, zostaw go innym 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Jeżeli zapisałem się tutaj przy nazwie bilety\rezerwacje to to wystarczy ? Wystarczy już tylko wpadać do Clubu rozumiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 2 godziny temu, Bujak08 napisał: Jeżeli zapisałem się tutaj przy nazwie bilety\rezerwacje to to wystarczy ? Wystarczy już tylko wpadać do Clubu rozumiem Dobre pytanie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Dnia 17.06.2017 o 20:27, Bujak08 napisał: Jeżeli zapisałem się tutaj przy nazwie bilety\rezerwacje to to wystarczy ? Wystarczy już tylko wpadać do Clubu rozumiem Wystarczy. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Okej dzięki za info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Podjęliśmy współpracę ze świetnym miejscem, aktywnym i pozytywnym zespołem Lejdis Studio Open Space Łódź Współpraca zaowocuje na naszych urodzinach, ponieważ szykujemy mega pokaz Pole Dance. Nie przegapcie tego show! 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Show gorących kobiet tego nie można przegapić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Brawo brawo 👍 po raz kolejny będzie czadowa impreza na której muszę być. Az ślinka cieknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Jeden z "największych" komików na Polskiej scenie (głównie ciałem). Fizyczną niedoskonałość traktuje jako broń, która dostała mu się od samego Kriszny. Czujny człowiek, któremu nie umknie nic co robimy źle jako ludzkość, zadaje pytania, których nikt nie powinien zadawać i śmieje się z głupoty, również własnej. Charakteryzuje go pewność siebie, energia, szukanie kontaktu z publicznością i pewien charakterystyczny sposób bycia, który nie dopuszcza do niego myśli, że to co ma na talerzu może mu wystarczyć. Jakub Poczęty-Błażewicz wystąpi na naszej scenie podczas 6 urodziny Forum Łódzkich Motocyklistów - FŁM DAY 2017 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Uwaga, przypominamy, że wstęp do Klubu Broadway uzyskają osoby, które tylko i wyłącznie: okażą voucher (bilet) przy wejściu* lub są zapisane na listę gości (link dla przypomnienia: https://goo.gl/forms/JUAOy4FCri37DDNm2) Nie ma możliwości wejścia do Klubu nawet za opłatą bez spełniania powyższych warunków. * - za okazaniem vouchera, mogą wejść maksymalnie 2 osoby. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Pyszna wiadomość od rana! W trakcie imprezy będzie można zamawiać Pizze z dostawą do stolika! Wystarczy w Klubie Broadway złożyć zamówienie przy barze i opłacić gotówką lub kartą. Świetna opcja, prawda? 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia3015 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 A jeśli zapisałam się na listę i zaznaczyłam że nie wiem czy z kimś przyjdę to mogę wziąć ze sobą osobę towarzyszącą ? Czy musze mieć dla tej osoby voucher? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Dzisiejszy rozkład jazdy wygląda następująco: 20:00 - otwarcie Klubu (nie wpuszczamy wcześniej gości) 20:45 - I losowanie nagród 21:00 - wywiad i prezentacja Moto-Moto Racing Team21:45 - II losowanie nagród 22:00 - pokaz Pole Dance od Lejdis Studio Open Space Łódź 23:15 - III losowanie nagród 23:30 - występ typu Stand-up Jakub Poczęty-Błażewicz Reszta będzie dogrywana na miejscu, do zobaczenia! 🤤 Dnia 30.06.2017 o 10:35, kasia3015 napisał: A jeśli zapisałam się na listę i zaznaczyłam że nie wiem czy z kimś przyjdę to mogę wziąć ze sobą osobę towarzyszącą ? Czy musze mieć dla tej osoby voucher? Przyjdź z osobą towarzyszącą, damy radę 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia3015 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Było bardzo sympatycznie! Chociaż nic nie wygrałem, to jednak atmosfera, wywiady i atrakcje - bezcenne. Podziękowania dla ekipy "obsługującej" imprę! 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) impra super, strach się bać co będzie na pełne 10te urodziny klub zamknięty tylko dla gości, piwo nie po 10 zł, ciastooo pyyychaa, do tego małe co nieco przy każdym stoliku. Nawet udało mi się coś wygrać PS. nie to że narzekam, bardzo fajne prezenciki ale ... wymienię koszulkę XXL na S nawet nie mierzona Edytowane 2 Lipca 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_stian Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Super imprezka i organizacja.Fajnie że impreza zamknięta,miła niespodzianka przy stolikach,normalne ceny w barze i nawet udało mi się wygrać.Dzięki wszystkim i duży ukłon dla organizatorów.Do następnego😃 Edytowane 2 Lipca 2017 przez seba_stian (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Ja również chciałbym Wam podziękowac za organizację świetnej imprezy. Wykonanie i poziom przerosły moje oczekiwania. Pozdrawiam i oby tak dalej. P.S. Też wygrałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ja również dziękuję za świetną imprezę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi