Kovalchuck Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Siemaneczko Mam parę gratów które trzymałem u siebie w pokoju. kiedyś używane teraz tylko zagracają... Jeśli ktoś ma ochotę oddam za darmo: czas na zgłoszenia do 2 tygodni później idzie na śmietnik :'( 1. Gitara klasyczna nylonowe struny (odklejony gryf od pudła rezonansowego) 2. Dart (rzutki) elektroniczny lepszej jakości .. zapadnięty jedynie trójkąt od 20 ale jak się rzuci to nalicza punkty tylko się nie wbija. 3. Buty narciarskie starego typu 2 pary rozmiary coś koło 42 4. Telewizor z wielką d*pą ... działa ale nie wiem kto by go chciał ... nie wiem jaki ekran ale całkiem spory 5. Oryginalne gry PS2 ,,The gateway" ,,Fifa street" jeżeli chodzi o sprzedaż - Trener od fizyki 15zł - Trener z chemii 15zł - Podręcznik matma na PŁ praktycznie nieużywana 25zł foty podorzucam wieczorem Edytowane 20 Marca 2017 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Kejcior Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Ja chcę rzutki :D i gry na ps2 Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68
Kovalchuck Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 okey Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
ErR Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Kurde, kejcior jak ci się rzutki znudzą to daj znać bo własnie chcemy do pracy sobie kopić ;D 1
Suchy-wolk Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Jak Ci się nie zgłoszą ludzie z FŁM, to ładuj wszystko na OLX. Jak zaznaczysz, że oddajesz za free to będziesz miał 5 telefonów na start. Ludzie nawet tam kupę w papierku kupią, chyba że dasz cenę 1 PLN albo 5 PLN, to już szacunek do pieniądza nabierają i nie masz co liczyć na popyt Autentyk. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
kabzior Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Suchy ma rację. Ja wszystko co cięższe niż 3kg chcę wyrzucić to wrzucam na olx za darmo, po co nosić na śmietnik i dźwigać skoro ktoś Ci sam wyniesie 3
jaquzie Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Ja bym gitarę przygarnął, może się do ganiania kotki syjamskiej w domu przydać A poważnie, rzeczywiście olx W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
julian85 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Jeżeli chodzi o zainteresowanie na OLX, to rzeczywiście mogę potwierdzić, telefonów będzie pełno, opcja "za darmo" działa. Tylko, ja mam takie doświadczenia, że często dzwonią ludzie nie poważni i trzeba to mieć na uwadze. Widzą, że "za darmo" to dzwonią, później człowiek się umówi i tylko denerwuje.
Kovalchuck Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Ogólnie to nie jest jakiś problem Robię porządek i naszedł czas żeby skończyć mówić ,,może jeszcze się przyda :)" wybrałem takie rzeczy które ktoś może sobie przygarnąć i mieć jeszcze z nich jakiś pożytek. W olx nie będę się bawił, bo nie potrzeba mi telefonów. Chce się szybko pozbyć gratów jak nikt się nie znajdzie będzie postawione pod śmietnikiem Jaquzie a gitarę możesz wziąć to sobie pieprzniesz o drzewo (na przykład) Dodaje foty butów i książek Edytowane 2 Marca 2017 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
dan-erłan Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Ja z 5 lat temu wywalilem na smietnik amige 500 ktora walala mi sie w komorce..a teraz ludzie po piNcet na olx krzycza za ten sprzet:) Wysłane z mojego GT-P7320 przy użyciu Tapatalka
Kovalchuck Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 uwaga ostatni moment na zabranie itamków Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Kovalchuck Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Doszła fota telewizora jak ktoś gdzieś na działkę to polecam... telewizor działa tylko został wymieniony na płaski. Słowa ojca ,,po co wymieniać jak działa" Edytowane 13 Marca 2017 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Kovalchuck Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 Narty 2 pary poszły. Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Fresh Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2017 Co tam za skarby jeszcze masz? Sv nie wystawiasz na bazar?
Kovalchuck Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Gitara już zamówiona dla dzieciaków z domu dziecka poszło praktycznie wszystko poza telewizorem i książkami. Jak widać w tym kraju nikt się nie uczy hahah ~~ temat zamykam Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Rekomendowane odpowiedzi