Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Porządki Przed Remontem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemaneczko

Mam parę gratów które trzymałem u siebie w pokoju. kiedyś używane teraz tylko zagracają...

Jeśli ktoś ma ochotę oddam za darmo: czas na zgłoszenia do 2 tygodni później idzie na śmietnik :'(

1. Gitara klasyczna nylonowe struny (odklejony gryf od pudła rezonansowego)

2. Dart (rzutki) elektroniczny lepszej jakości .. zapadnięty jedynie trójkąt od 20 ale jak się rzuci to nalicza punkty tylko się nie wbija.

3. Buty narciarskie starego typu 2 pary rozmiary coś koło 42

4. Telewizor z wielką d*pą ... działa ale nie wiem kto by go chciał ... nie wiem jaki ekran ale całkiem spory

5. Oryginalne gry PS2 ,,The gateway" ,,Fifa street"

jeżeli chodzi o sprzedaż

- Trener od fizyki 15zł

- Trener z chemii 15zł

- Podręcznik matma na PŁ praktycznie nieużywana 25zł

foty podorzucam wieczorem

post-4499-0-37868300-1488297626_thumb.jpg

post-4499-0-03582600-1488297630_thumb.jpg

post-4499-0-08920100-1488297634_thumb.jpg

post-4499-0-62060800-1488297637_thumb.jpg

post-4499-0-85239500-1488448571_thumb.jpg

post-4499-0-79392200-1488448575_thumb.jpg

post-4499-0-30740100-1488448577_thumb.jpg

post-4499-0-78143700-1488448577_thumb.gif

post-4499-0-31720800-1488448578_thumb.jpg

post-4499-0-69253700-1489440543_thumb.jpg

Edytowane przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji)

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Ja chcę rzutki :biggrin: :D :biggrin: i gry na ps2 :smile:

Serdecznie zapraszam :
logo_czarny_racing.png.34e721961f718874ac5554676f49a17f.png
Sklep Metro
Wrocławska 1
91-052 Łódź
42 654 29 68

Opublikowano

okey 

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Kurde, kejcior jak ci się rzutki znudzą to daj znać bo własnie chcemy do pracy sobie kopić ;D 

Opublikowano

Jak Ci się nie zgłoszą ludzie z FŁM, to ładuj wszystko na OLX. Jak zaznaczysz, że oddajesz za free to będziesz miał 5 telefonów na start. Ludzie nawet tam kupę w papierku kupią, chyba że dasz cenę 1 PLN albo 5 PLN, to już szacunek do pieniądza nabierają i nie masz co liczyć na popyt  B) Autentyk.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Suchy ma rację. Ja wszystko co cięższe niż 3kg chcę wyrzucić to wrzucam na olx za darmo, po co nosić na śmietnik i dźwigać skoro ktoś Ci sam wyniesie :smile:

Opublikowano

Ja bym gitarę przygarnął, może się do ganiania kotki syjamskiej w domu przydać :P

A poważnie, rzeczywiście olx ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Jeżeli chodzi o zainteresowanie na OLX, to rzeczywiście mogę potwierdzić, telefonów będzie pełno, opcja "za darmo" działa. Tylko, ja mam takie doświadczenia, że często dzwonią ludzie nie poważni i trzeba to mieć na uwadze. Widzą, że "za darmo" to dzwonią, później człowiek się umówi i tylko denerwuje.

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie to nie jest jakiś problem :smile: Robię porządek i naszedł czas żeby skończyć mówić ,,może jeszcze się przyda :)" wybrałem takie rzeczy które ktoś może sobie przygarnąć i mieć jeszcze z nich jakiś pożytek.

W olx nie będę się bawił, bo nie potrzeba mi telefonów. Chce się szybko pozbyć gratów :smile: jak nikt się nie znajdzie będzie postawione pod śmietnikiem :smile:

Jaquzie a gitarę możesz wziąć to sobie pieprzniesz o drzewo (na przykład)  :smile:

Dodaje foty butów i książek 

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Ja z 5 lat temu wywalilem na smietnik amige 500 ktora walala mi sie w komorce..a teraz ludzie po piNcet na olx krzycza za ten sprzet:)

Wysłane z mojego GT-P7320 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

uwaga ostatni moment na zabranie itamków 

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano (edytowane)

Doszła fota telewizora jak ktoś gdzieś na działkę to polecam... telewizor działa tylko został wymieniony na płaski. Słowa ojca ,,po co wymieniać jak działa"

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Narty 2 pary poszły.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Co tam za skarby jeszcze masz? Sv nie wystawiasz na bazar? ;)

Opublikowano

Gitara już zamówiona dla dzieciaków z domu dziecka poszło praktycznie wszystko poza telewizorem i książkami.

Jak widać w tym kraju nikt się nie uczy :smile: hahah  

~~ temat zamykam 

icon3.png Suzuki SV650s

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...