julian85 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ma ktos takie cos? Potrzebuje pozyczyc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Mówisz o zakuwarce? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Tak, place w browarach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Podjedź do jakiegoś warsztatu - samo zakucie łańcucha to są grosze i w moim przypadku cała wizyta trwała jakieś 10 min btw 125ccm to spokojnie na zapince może jeździć Edytowane 27 Lutego 2017 przez jaszczomb (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Akurat do nie dla mnie, tylko z kolega chcemy u niego wymienic. Z zapinka srednio to wyglaga, bo sprzet wiekszy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ja to rozegrałem tak - zmieniłem napęd, łańcuch złożyłem na zapinkę i podjechałem prosto do warsztatu na zakucie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 jak sam nigdy nie zakuwałeś to odpuść sobie, albo za słabo zakujesz i ci spadnie albo za mocno i zblokujesz ogniwa, oddaj komuś kto to robił 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi