Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Sezonu 2017 Licheń

Tomsz125

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Sam przejazd myślę że rekreacyjnie + jeszcze jakaś kawa po drodze.

W końcu chodzi o to by się rozkoszować jazda po dłuuuuugiimmm sezonie zimowym  :riding:  :moto:

mnie też jeszcze nie było, wiec rozważam bardzo mocno :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Hej,

Sam przejazd myślę że rekreacyjnie + jeszcze jakaś kawa po drodze.

W końcu chodzi o to by się rozkoszować jazda po dłuuuuugiimmm sezonie zimowym  :riding:  :moto:

Kawa chyba na stacji w Aleksie, jak będziemy dojeżdzać do tych z Aleksa, bo raczej nie będzie w pierwszą stronę za dużo czasu..

Z ozorkowa pewnie też kilka moto poleci.Gdyby ktoś chciał  lecieć przez Łęczycę Topolę Kłodawę to można się spiknąć i razem lecieć :biggrin:

Wpadł mi taki szalony pomysł do głowy żeby może tak zebrać całą Łódź i okolice w jakimś punkcie trasy i tak wspólnie szturmowac Licheń. To by dopiero była jazda he he

Wpadł mi taki szalony pomysł do głowy żeby może tak zebrać całą Łódź i okolice w jakimś punkcie trasy i tak wspólnie szturmowac Licheń. To by dopiero była jazda he he

Przecież mamy wszyscy zebrać się w jednym punkcie po tym jak spotka się Łódź a mianowicie na stacji Statoil w Aleksandrowie a potem wszyscy razem wystartujemy...

Przecież mamy wszyscy zebrać się w jednym punkcie po tym jak spotka się Łódź a mianowicie na stacji Statoil w Aleksandrowie a potem wszyscy razem wystartujemy...

Gdzie widzisz sens ciągnąć ludzi z łodzi do aleksandrowa??? Bo naprawdę nie czaję

so aleksa to tam pol biedy, ale cala lodz i okolice znaczy co? 50 motocykli? 100 na przyklad? o kazdym przekroju? od 125cc do 1000 i wiecej? jazda tyle km w takiej grupie z taka roznica w maszynach bedzie najzwyczajniej w swiecie meczarnia. zupelny bezsens jak dla mnie.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez krzychoslav (wyświetl historię edycji)

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Gdzie widzisz sens ciągnąć ludzi z łodzi do aleksandrowa??? Bo naprawdę nie czaję

Oj tam najwyżej lekko odbijemy :decayed:

so aleksa to tam pol biedy, ale cala lodz i okolice znaczy co? 50 motocykli? 100 na przyklad? o kazdym przekroju? od 125cc do 1000 i wiecej? jazda tyle km w takiej grupie z taka roznica w maszynach bedzie najzwyczajniej w swiecie meczarnia. zupelny bezsens jak dla mnie.

Krzychu wyruszymy wszyscy a później nastąpi selekcja naturalna ;) Ci co zostaną lekko w tyle to dojadą trochę później.. Zresztą jak będziemy jechać krajoznawczo to tak mocno nie pogonisz..

Jak byś Macieju mój drogi przeczytał chwilę wcześniej to co napisałem to byś wiedział. Chodzi mi o to, że można było by jechać starą drogą na Konin a nie np. Autostradą. Droga ta prowadzi przez Aleksandrów Poddębice Uniejów Turek itd itd więc jak skrzynką się ludziska z Łodzi w jakimś wcześniej ustalonym miejscu mogą po drodze podjechać do Aleksa. Tam będą na nich czekali ludziska spoza Łodzi i razem wyjeżdżamy. W tamtym roku jechałem tą drogą i polecam.

Jak byś Macieju mój drogi przeczytał chwilę wcześniej to co napisałem to byś wiedział. Chodzi mi o to, że można było by jechać starą drogą na Konin a nie np. Autostradą. Droga ta prowadzi przez Aleksandrów Poddębice Uniejów Turek itd itd więc jak skrzynką się ludziska z Łodzi w jakimś wcześniej ustalonym miejscu mogą po drodze podjechać do Aleksa. Tam będą na nich czekali ludziska spoza Łodzi i razem wyjeżdżamy. W tamtym roku jechałem tą drogą i polecam.

Chyba że tak. Ja latam w sumie co weekend latem przez łęczycę kłodawę itd równą 100 mam do niedżwiad małych nad jeziorko ;) autostrada odpada

Zróbmy dwie grupy wolniejszy wyjedzie np. o 8 a szybsza o 8.40

Spotkamy się przed wjazdem na zlot i wiedziemy razem .. :smile:

I będzie łutututu.. :smile:

Zamiast dzielić na 50, 125, 600 itd. to lepiej podzielmy grupy na tych co szybciej jeżdżą i wolniej, bo to różnie bywa :decayed: nie rzadko ten co ma litra jeździ gorzej jak Ci z mniejszym cc

Bednar ostatnio podział na szybszych i wolniejszych zadziałał, pojechaliśmy innymi drogami i nie było problemu a na miejscu się znaleźliśmy B-)

Edytowane przez aras sieżyje (wyświetl historię edycji)