Dobromil1984 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 No i elegancko zapowiada się naprawdę ciekawy wyjazd. 0 Cytuj
elvis Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Oby pogoda dopisała to będzie ciekawie:) Wysłane z mojego AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Kuri Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Coraz więcej jest chętnych.. Jak tak dalej pójdzie to sami zrobimy paradę motocykli 0 Cytuj
aras sieżyje Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Żeby w Licheniu tylko miejsca starczyło dla nas ;-) 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Zasadniczo jescze mnie tam nie było:p jestem chętny;d i pewnie jeszcze parę osób poleci;) 0 Cytuj
nejmun Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 A jak jedziemy? Topola Kłodawa ślesin? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Tomsz125 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Hej, Sam przejazd myślę że rekreacyjnie + jeszcze jakaś kawa po drodze. W końcu chodzi o to by się rozkoszować jazda po dłuuuuugiimmm sezonie zimowym 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 mnie też jeszcze nie było, wiec rozważam bardzo mocno 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Kuri Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Hej, Sam przejazd myślę że rekreacyjnie + jeszcze jakaś kawa po drodze. W końcu chodzi o to by się rozkoszować jazda po dłuuuuugiimmm sezonie zimowym Kawa chyba na stacji w Aleksie, jak będziemy dojeżdzać do tych z Aleksa, bo raczej nie będzie w pierwszą stronę za dużo czasu.. 0 Cytuj
GrubY Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 Z ozorkowa pewnie też kilka moto poleci.Gdyby ktoś chciał lecieć przez Łęczycę Topolę Kłodawę to można się spiknąć i razem lecieć 0 Cytuj
Tomsz125 Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 Wpadł mi taki szalony pomysł do głowy żeby może tak zebrać całą Łódź i okolice w jakimś punkcie trasy i tak wspólnie szturmowac Licheń. To by dopiero była jazda he he 0 Cytuj
Dobromil1984 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 Wpadł mi taki szalony pomysł do głowy żeby może tak zebrać całą Łódź i okolice w jakimś punkcie trasy i tak wspólnie szturmowac Licheń. To by dopiero była jazda he he Przecież mamy wszyscy zebrać się w jednym punkcie po tym jak spotka się Łódź a mianowicie na stacji Statoil w Aleksandrowie a potem wszyscy razem wystartujemy... 1 Cytuj
dajczuWK Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 Ja też się wybieram 0 Cytuj Mój kanał na youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm7YLezTSCJ7bhi64f1luoA Moja strona na facebook: https://www.facebook.com/Iron-Motovlog-1840928436228755/
GrubY Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 Przecież mamy wszyscy zebrać się w jednym punkcie po tym jak spotka się Łódź a mianowicie na stacji Statoil w Aleksandrowie a potem wszyscy razem wystartujemy... Gdzie widzisz sens ciągnąć ludzi z łodzi do aleksandrowa??? Bo naprawdę nie czaję 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) so aleksa to tam pol biedy, ale cala lodz i okolice znaczy co? 50 motocykli? 100 na przyklad? o kazdym przekroju? od 125cc do 1000 i wiecej? jazda tyle km w takiej grupie z taka roznica w maszynach bedzie najzwyczajniej w swiecie meczarnia. zupelny bezsens jak dla mnie. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Marca 2017 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Kuri Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 Gdzie widzisz sens ciągnąć ludzi z łodzi do aleksandrowa??? Bo naprawdę nie czaję Oj tam najwyżej lekko odbijemy so aleksa to tam pol biedy, ale cala lodz i okolice znaczy co? 50 motocykli? 100 na przyklad? o kazdym przekroju? od 125cc do 1000 i wiecej? jazda tyle km w takiej grupie z taka roznica w maszynach bedzie najzwyczajniej w swiecie meczarnia. zupelny bezsens jak dla mnie. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Krzychu wyruszymy wszyscy a później nastąpi selekcja naturalna Ci co zostaną lekko w tyle to dojadą trochę później.. Zresztą jak będziemy jechać krajoznawczo to tak mocno nie pogonisz.. 1 Cytuj
Dobromil1984 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 Gdzie widzisz sens ciągnąć ludzi z łodzi do aleksandrowa??? Bo naprawdę nie czaję Jak byś Macieju mój drogi przeczytał chwilę wcześniej to co napisałem to byś wiedział. Chodzi mi o to, że można było by jechać starą drogą na Konin a nie np. Autostradą. Droga ta prowadzi przez Aleksandrów Poddębice Uniejów Turek itd itd więc jak skrzynką się ludziska z Łodzi w jakimś wcześniej ustalonym miejscu mogą po drodze podjechać do Aleksa. Tam będą na nich czekali ludziska spoza Łodzi i razem wyjeżdżamy. W tamtym roku jechałem tą drogą i polecam. 1 Cytuj
GrubY Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 Jak byś Macieju mój drogi przeczytał chwilę wcześniej to co napisałem to byś wiedział. Chodzi mi o to, że można było by jechać starą drogą na Konin a nie np. Autostradą. Droga ta prowadzi przez Aleksandrów Poddębice Uniejów Turek itd itd więc jak skrzynką się ludziska z Łodzi w jakimś wcześniej ustalonym miejscu mogą po drodze podjechać do Aleksa. Tam będą na nich czekali ludziska spoza Łodzi i razem wyjeżdżamy. W tamtym roku jechałem tą drogą i polecam. Chyba że tak. Ja latam w sumie co weekend latem przez łęczycę kłodawę itd równą 100 mam do niedżwiad małych nad jeziorko autostrada odpada 0 Cytuj
Marttino Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 so aleksa to tam pol biedy, ale cala lodz i okolice znaczy co? 50 motocykli? 100 na przyklad? o kazdym przekroju? od 125cc do 1000 i wiecej? jazda tyle km w takiej grupie z taka roznica w maszynach bedzie najzwyczajniej w swiecie meczarnia. zupelny bezsens jak dla mnie. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Zróbmy dwie grupy wolniejszy wyjedzie np. o 8 a szybsza o 8.40 Spotkamy się przed wjazdem na zlot i wiedziemy razem .. I będzie łutututu.. 0 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 To nigdy nie działa i tak się wszystko wymiesza Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Kuri Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Zamiast dzielić na 50, 125, 600 itd. to lepiej podzielmy grupy na tych co szybciej jeżdżą i wolniej, bo to różnie bywa nie rzadko ten co ma litra jeździ gorzej jak Ci z mniejszym cc 0 Cytuj
Przemek_ASZ Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Chętnie zabiorę się z jakąś grypą. 0 Cytuj
Marttino Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Jak z grypą to daleko nie zajedziesz :) 0 Cytuj
Przemek_ASZ Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Chodziło mi o to żeby nie jechać samemu 0 Cytuj
aras sieżyje Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Bednar ostatnio podział na szybszych i wolniejszych zadziałał, pojechaliśmy innymi drogami i nie było problemu a na miejscu się znaleźliśmy B-) Edytowane 16 Marca 2017 przez aras sieżyje (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi