Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Sezonu 2017 Licheń

Tomsz125

Rekomendowane odpowiedzi

Większość pewnie już coś planuje ale jak znam życie to dwa trzy dni przed będzie burza na forumie i się wszycho zorganizuje , LwG

jak zwykle bedzie
-kto jutro na licheń
-ja

8.00 na stacji?

-jedziem 

i sie zbierze grupa :P

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Nadejdzie :smile: A raczej nadjedzie....

Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak

Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/

Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647

Witam Wszystkich ja także piszę się na wyjazd na Licheń. Byłem w tamtym roku, super sprawa można zobaczyć fajne motocykle kupić pamiątki i za grosze skosztować bardzo dobry obiadek.

Spoko Kuba zgadamy się, ja moto przewietrzylem dziś pierwszy raz z samego rana, pusto fajna pogoda a i jeszcze przed blokiem znalazłem banknot o nominale 100zł hehe czyli czasami opłaca się raniutko wstać. Pozdro.

Oj Tak pogoda BYŁA piękna. Oby była taka też na zlot w Licheniu.

Dziś za to leje jak z cebra. No ...coóż przedwiosnie  :smile: .

Trzeba by ustalić jakieś miejsce zbiórki.

Mnie chodzą 2 po głowie: Atlas Arena lub parking w okolicach kąpieliska FALA.

Które wybieracie??

oj tam leje, łagodny deszczyk, dzień jak co dzień, wole moto niż mpk :riding:

Widzę że temat powoli zaczyna się rozkręcać to może napisze coś od siebie. Proponuje aby miejsca na spotkanie były dwa. W Łodzi dla osób z tego miasta a drugie w Aleksandrowie Łódzkim na stacji Statoil. To dla tych którzy sa spoza Łodzi i będzie dla nich wygodniej. Przy okazji można też się zatankować. Osoby w Aleksandrowie czekają na te z Łodzi, przywitanie pogaduchy i wspólny wyjazd spad stacji. Mam nadzieję że pojedziemy starą drogą na Konin bo po co się spieszyć i gnać na złamanie karku. Fajnie teź by było aby ktoś miał kamerkę na kasku i wszystko nagrywał. Napiszcie co sądzicie i będziemy dalej w temacie.

W sumie to nigdy nie byłam, więc pewnie jak pogoda pozwoli to wybiorę się z Wami ;)

Serdecznie zapraszam :
logo_czarny_racing.png.34e721961f718874ac5554676f49a17f.png
Sklep Metro
Wrocławska 1
91-052 Łódź
42 654 29 68

jak mnie masterchef puści to też bym się puścił z wami :biggrin: aczkolwiek nie przepadam za takimi spędami

Panowie i panie wy już myślicie o 29 .04

A tu przed nami 08.04 i jeszcze święcenie

22.04 i dopiero Licheń

Też jadę :smile: :)

Licheń to zawsze dobra okazja żeby przewietrzyć maszynę trochę dalej niż wokół komina :smile: . Trzeba będzie się ustawić tak jak to miało miejsce w latach ubiegłych na któreś ze stacji wypadowych z miasta gdzieś w okolicach 9 rano i w drogę. Termin jeszcze dość odległy, ale jak pogoda dopiszę to pewnie też się wybiorę z tym, że nie autostradą, tylko podobnie jak w roku ubiegłym drogami bardziej krajoznawczymi :riding: .

Obawiam się, że wyjazd o 9 rano to trochę za późno. Otwarcie jest o 10 więc lepiej być trochę wcześniej. Nie będzie problemu z miejscem można będzie na spokojnie obejrzeć zabytkowe auta i wiele innych rzeczy, zresztą wszystko jest do dogadania. Widzę że szykuje się niezła grupa wyjazdowa, oby pogoda dopisała.

kiedy to wypada datowo w tym roku? W zeszłym roku z Dyziem jeszcze po okolicy pośmigaliśmy ciekawe rejony

a już wyszukałem 29.04 no to już niebawem! ile rozpoczęć sezonu wypada odwiedzić ?:biggrin:

Witajcie,

Dobrze by było jeszcze aby uformowała się też grupa moto z okolic Pabianic.

Wyjazd z Łodzi i to chyba nie będzie przesada ale około godz 8:00 (zanim się zbierzemy itd ...wyjedziemy 8:30 :biggrin: ).

Zbiórka dla łodziaków - Parking Fala (to dobre miejsce bo o tak wczesnej porze nie ma zbyt dużego tłumu i jest dużo miejsca).  ;)

Co Wy na to???  :moto:

Jak bedzie ekipa to nie pozwole Wam jechać beze mnie.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕