bartek9108 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Cześć! Rozglądam się od dawna za SV650s. Chcę wrócić do jazdy po 4 latach przerwy. W oko wpadł mi ten egzemplarz: https://www.olx.pl/oferta/suzuki-sv-650-s-CID5-IDkskaI.html#5c5211a0b9 Czy ktoś zauważa na zdjęciach coś niepokojącego? Może ktoś oglądał ten egzemplarz? Znacie kogoś kto były chętny wybrać się i pomóc w oględzinach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Rzucę tak zupełnie luźno to co zauważyłem, popatrz na brud w chłodnicy. Znajomy jak się wywalił w piach i dobrze nie wyczyścił chłodnicy miał ją tak samo zabrudzoną. To tylko taki zbieg przyczynowo skutkowy wcale nie musi być tak jak napisałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek9108 Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Rzucę tak zupełnie luźno to co zauważyłem, popatrz na brud w chłodnicy. Znajomy jak się wywalił w piach i dobrze nie wyczyścił chłodnicy miał ją tak samo zabrudzoną. To tylko taki zbieg przyczynowo skutkowy wcale nie musi być tak jak napisałem. Naklejki są nie tak jak powinny, więc pewnie leżał i malowany. Nastawiam się na to, że tak się błyszczy, że pewnie cały malowany. Ale ważne jest to żeby był prosty. Po prawej stronie silnika na przednim garze przy pokrywie nie wydaje Ci się jakby usmarowane olejem (przepuszcza) i brud się złapał? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Cóż, pewnie ktoś do zaworów zaglądał uszczelnienia stare i się poci zależy jak bardzo. Ze zdjęć to zawsze wróżenie z fusów jest. Tu maja różne sprzęty też z włoch. No i w skierniewicach, a nie na końcu świata.. https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-sv-650-n-suzuki-sv650n-sprowadzony-zadbany-ID6yvau9.html Edytowane 21 Lutego 2017 przez crazyy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 a zależy ci na sv bez owiewek ? Bo zastanawiam się nad zmianą moto 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek9108 Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 a zależy ci na sv bez owiewek ? Bo zastanawiam się nad zmianą moto Nie, rozważę każdą, napisałem PW. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 23 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 bierz Mariusza SV, dobry sprzęt, sam osobiście spawałem blok silnika po tym jak wyciągnęliśmy ją spod pociągu 7 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi