Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Elektryka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do ogarniajacych elektryke, czy można to ze zdjęcia jakoś podłączyć pod kierunki żeby zrobić awaryjne ?be1ea297dab45827347059c2d1250137.jpg

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Można ale samo "to" nie wystarczy.

Ale to i dwie diody prostownicze i już powstanie taki trochę prymitywny układ ale będzie działał.

Opublikowano

Ostatnio widziałem temat na PBC z opisem i też myślałem o czymś takim. Tak jak kolega wyżej opisał włącznik plus dwie diody najprostsze działające rozwiązanie.

Chyba,że ktoś zna inne :smile:

Opublikowano

Ja myślałem ale w takie wersji jak na filmie poniżej. A moduł dostępny jest na eBay.

https://youtu.be/1_flO1gU55M

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

172824.png

Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.

Opublikowano

zrobione, czas operacyjny 20 min, w włączniku są 3 kable, 2 idą pod plusy prawego i lewego kierunku a 3 pod ostatni, przy kilku kombinacjach wyszło jak powinno być podłączone, wszystkie prace w obrębie samych włączników, dodatkowe koszty...0

Opublikowano

A gdzie wyszukałeś taki ładny włącznik :smile: