działkowy emeryt Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wycior! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif a oto parę skromnych fotek Mojej Olivy, służącej do niespiesznych wyjazdów na działkę... dziadek a nie motorzysta ... ale za to Oliva żywa i zawsze sprawiedliwa http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif ... i w zestawie PCII Emu Laser GP Pro LSL Hyper Pro CSC Pazzo R&G cieplej coraz jakby, więc kiedy przestanie łupać w kolanach, trzeba będzie Ją wyciągnąć spod pierzucha Do zobaczenia na szlaku LwG http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 eee no jest moc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 za***isty, bandycki naked. Mega mi się podoba. Ten wydech pewnie rozwala szyby co?;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ale to małe albo ty duży.ale moto kozak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Świetne ujęcia - fajnie się prezentuje 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Piękna maszyna !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_01 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 konkret 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Pierwszy raz widziałem CB 1000 parę lat temu w Rzymie i wtedy się zakochałem w nim ;)Bardzo fajne moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Jeden z najładniejszych nakedów. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Mniami sprzęt bajerka, szerokości 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nowa, "ogolona" wersja mojej dawnej miłości... wspaniała! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Super maszyna, gdybym nie gustował w plastikach to może bym się i skusił na podobne cacko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 bardzo Wszystkim dziękuję za miłe słowa - Oliva w nagrodę za zebrany aplauz dostała już buziaka w zadupek i dumnie łypie na mnie błękitnym ledowym okiem ze swojego garażu @Mawet - wydech jest dedykowany, krótki niemniej jednak używany z dwoma dB-Killerami i tak jest dostatecznie głośny i chrapliwy w brzmieniu... były próby jazd w wersji bez wkładek, ale hałas jest nieziemski - po godzinie rozsadza głowę w kasku i ściąga wzrok dosłownie wszystkich... za to zianie marchewami ognia przy schodzeniu z obrotów - bezcenne motocykl generalnie jest "pure" - czysty w formie, bez zbędnych elementów i na dziś dzień nie widzę się na żadnym innym Zatem ukłony dla Motocyklowej Braci http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Kozacki sprzet bardzo ladny kolorek! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 No odświeżę nieco temat i dodam, że na żywo ten motocykl prezentuje się wyśmienicie, sam chętnie bym takiego postawił w garażu obok mojego kota Mam wrażenie, że każdy detal w tym motocyklu jest dopasowany, a ta nakładka na zbiornik to rewelacyjne rozwiązanie i brawo dla Inżynierów Hondy P.S. Kolega na gumie lubi często jeździć widzę .. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 oj bardzo bardzo dziękuję w imieniu Olivy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif a z tą gumą to przypadkiem raczej chyba ...maszyna ponosi 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Oj ponosi to prawda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi