Wolf Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Cześć W ubiegłym sezonie zmodyfikowałem wydech u EDKA, mam wrażenie że na wolnych obrotach lekko kuleje. Gdzie dobrze poprawię oprogramowanie? Ktoś polecał D-Performance w Turku, może macie jakieś doświadczenia z tym serwisem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Podejdź na Zarzewska 38 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Byłem w Liberty i powiedzieli że jest ok i nic nie zrobili. Robiłeś Marcin coś z softem na zarzewskiej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi