Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry czas na wjeżdżenie się w sezon :smile: przynajmniej nie będziesz szarżował.

Opublikowano

Ja dziś Della atakowałam po 12 :smile::biggrin: faktycznie na drogach pełno piachu! Jadąc za autami nieraz można oberwać kamyczkiem :P Nie było za ciepło ale sam fakt jazdy na motocyklu pierwszy raz w tym roku powodował wielki uśmiech na buzi :smile:

post-5321-0-82181300-1487872589_thumb.jpg

post-5321-0-75693400-1487872610_thumb.jpg

Opublikowano

Spoko Pany od poniedziałku można robić przepał ma być ponad 10 stopni :riding:

Opublikowano

Ja dopiero ok 6marca odbiore pewnie sprzeta na gotowo. Kurczę uważajcie, bo ziemia wyziebiona i mimo deszczowej aury nadal piach zalega. W lutym gumy nie dogrzejesz 😀

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

WTF za oknem dzisiaj???? :ohmy2:

Opublikowano

Chyba ktoś tam na górze nie jeździ motocyklem ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

ktoś tam na górze

Halooo, psze Pana... zapraszamy na przejażdżkę :smile:

Opublikowano

Chyba ktoś tam na górze nie jeździ motocyklem ;)

Jeździ, jeździ, ja Go zabieram na każdą przejażdżkę. To co widzimy za oknem to tylko sygnał ostrzegawczy - poczekajcie jeszcze chwilkę ...

Ależ pierniczę głupoty co :decayed:

Zimo wyp...raszamy Cię uprzejmie, swoje zrobiłaś, idź sobie być zimą gdzie indziej :doofywave:

Non quo sed quo modo :riding:

Opublikowano

Ładnie zmyło sól i inne syfy i chu bombki strzelił znowu zasypali solą przed chwila jechałem po tym lodowisku.

Jedyna szansa nadchodzi w poniedziałek, ma być ponad 10 stopni.

Opublikowano

Z tego co widziałem, to sól zaczęli sypać dość późno ok 21 (przynajmniej na Zarzewie i okolicach), to chyba za dużo jej nie wysypali...

Opublikowano

Nawalali ostro jechałem przed 22 to szło na 3 piaskarki trasa górna.

Sól nie straszna jak jest sucho. Jak mokro to szkoda sprzęta brudzić.

Opublikowano

Sól solą, ale to co mnie przeraża bardziej, to dziury i resztki asfaltu, po "profesjonalnych" naprawach. Poza żwirem to i bajbory w wielkości 3 pięści da się znaleźć na ulicy. Dwa razy dzisiaj koło Della przejeżdżałem, nikogo nie było... 3 stopnie trochę mało, ale jutro ma być lepiej. Skoro temat powstał 2 tygodnie temu, to może warto jutro się troszkę przewietrzyć?

Warunki mają być lepsze w przyszłym tygodniu, no ale teraz jest teoretycznie dzień wolny. Idę podładować akumulator.

Opublikowano

jak patrzyłem dzisiaj tooo od poniedziałku przez jakiś czas temperatury w okolicach 10 stopni mają być :smile: 

ale co to się napalać. oni nie umieją przewidzieć co będzie jutro a co dopiero za 2 tygodnie :P

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Nie przesadzajcie, ja dzisiaj kupiłem nowe moto i nie mogłem się powstrzymać, aby się na nim nie przejechać. Pewnie, że jest miejscami piach i dziury, ale wystarczy zachować trochę rozwagi i można śmigać :P

No może przydałoby się kilka stopni więcej :smile:

Opublikowano

Nie przesadzajcie, ja dzisiaj kupiłem nowe moto i nie mogłem się powstrzymać

No to dobrze;d bo już myślałem, że nie wrócisz na moto;) co kupiłeś?;d

Poniedziałek i wtorek się ładnie zapowiada i niby następny weekend też nieźle. Ja zmieniam kapcie i założe w poniedziałek po robocie, więc na 100% też już wyjadę;p

Opublikowano

Musiałem trochę odpocząć i zrobić sobie przerwę, przesiadka z sporta na dużego neikeda ;)  Koniecznie zmieniaj kapcie, bo pogoda na przyszły weekend szykuje się zacna :biggrin:

Opublikowano

W tym roku rozpocząłem trochę później, bo dopiero w lutym 15. Czekałem tylko kiedy parking rozmarznie. Pierwsza jazda to właściwie ślizg - koła w lodowej koleinie z przyczepnością jak na samych felgach, a buty jako płozy (od garażu do "prawie" czystej drogi ok. 100 m). Dojechałem na miejsce w centrum rozstawiam nogi na "mokry" parking ......  a tu łyżwy. Teraz jest już w sam raz na jazdę jak "ślepy emeryt". Jutro pewnie będzie już po ostatnim lodzie nawet na parkingach. Sól się zmyje, ale wykroty (szczególnie w kałużach) są główną przyczyną jazdy przepisy minus 10-20 km/h. Poważne naprawy dróg jak zwykle rozpoczną niezwłocznie po ustąpieniu warunków zimowych ... w połowie maja.

Opublikowano

brzmi dobrze:) ale jaki ten naked?

postawiłem na niemcownie BMW K1300R  :smile:

Opublikowano

postawiłem na niemcownie BMW K1300R  :smile:

Mówiłem ze tak będzie :smile: trzeba było tylko sobie zrobić przerwę i przemyśleć. Bardzo ciekawy pomysł na moto. Teraz tylko dobra pogoda, i czekam na jakąś trasę.

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

Opublikowano

Ulice w fatalnym stanie, na Wojska Polskiego to asfalt chyba stopniał razem ze śniegiem, kratery po pół metra :/

Opublikowano

Lata ktoś ??

Opublikowano

Musiałem trochę odpocząć i zrobić sobie przerwę, przesiadka z sporta na dużego neikeda ;)  Koniecznie zmieniaj kapcie, bo pogoda na przyszły weekend szykuje się zacna :biggrin:

Jutro już wrzucę nowe na moto i jeszcze po pracy wyjadę;d

Opublikowano

No ja właśnie zakładam kurtę i wychodzę, za jakieś 30 min powinienem być pod Dellem. Ze mną się nie poszaleje, ale pod Dellem można chwilke postać i pogadać.

Opublikowano

ja też :biggrin: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...