Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Szkolenie Techniki Jazdy Motocyklem Po Zakrętach - Tor Radom 1 Kwietnia - Turbo Pabianice - Kulikowisko.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki Robercie za materiał do analizy, (jak będzie Wam się chciało to plik 02104 od 8:20) sporo nauki jeszcze przede mną :smile: 

Opublikowano

Ja poza pracą na płynną zakładką to muszę powiedzieć, że na wideo nie mam się do czego doczepić do siebie.
Dzięki Robert :cheers:

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Szkoła Motocyklowa Turbo
Opublikowano

Łukasz dokładnie mówiłem to w Radomiu że twoja pozycja już jest okej,teraz zakładka i anryprzeciwskręt .Pozdrawiam Robert 😁

Opublikowano (edytowane)

Ja również dziękuję za nagranie. Teraz przyajmniej zobaczyłem jak wygląda tak naprawdę moja pozycja na moto :smile:. No cóż jeszcze sporo nauki :smile: Dobre z tego wszystkiego przynajmniej to że nie odchylam ciała do pionu :smile:

Robert jechałeś za mną to może napiszesz parę słów jak to z twojego punktu widzenia wyglądało :smile:

Ostatni filmik  MAH02116

Edytowane przez mr.R (wyświetl historię edycji)
Szkoła Motocyklowa Turbo
Opublikowano

Ja również dziękuję za nagranie. Teraz przyajmniej zobaczyłem jak wygląda tak naprawdę moja pozycja na moto :smile:. No cóż jeszcze sporo nauki :smile: Dobre z tego wszystkiego przynajmniej to że nie odchylam ciała do pionu :smile:

Robert jechałeś za mną to może napiszesz parę słów jak to z twojego punktu widzenia wyglądało :smile:

Ostatni filmik  MAH02116

Popatrzę to się zdzwonimy :biggrin:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Od razu mi się humor poprawił.

Edit.
Fajne zdjęcia jak zawsze. Po tych kilku sztukach widzę, że już z pozycją jest wszystko ok. Nawet wygląda na swobodną.
Teraz już będę raczej sam szlifował umiejętności w wolnych chwilach na torze powoli zwiększając tempo i pracując nad linią.

Dzięki, bo mnie dobrze ukształtowaliście :smile:

tenor.gif

Mistrz!

post-5324-0-29758700-1493734654_thumb.jpg

Edytowane przez Piuriel (wyświetl historię edycji)

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

To prawda. Zdjęcia dają dużo. Ja poprawiłem ułożenie stóp w zakręcie i było mi dużo łatwiej w ostatnią sobotę w Łodzi.

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Ładne fotki szkoda, że nie załapałem się na jakieś fajne ujęcie :sad2:

Szkoła Motocyklowa Turbo
Opublikowano

Nie może być na 800 fotek nie masz żadnej?😞

Opublikowano

Chyba ma na myśli to, że na żadnej nie wyglada jak Rossi tylko jak zwyczajny Kowalski ;) jak ja :biggrin:

Pozdrawiam

Łukasz Kowalski

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Nie może być na 800 fotek nie masz żadnej?

Oczywiście, że mam ale brakuje mi fotek z materiałem do analizy i porównania do wcześniejszego szkolenia. 

Szkoła Motocyklowa Turbo
Opublikowano

link nie dziala

Fakt