Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Filmy z Toru Radom 1 kwietnia 2017 :https://drive.google.com/open?id=0B0MAxobufA_qWlRsbWdTVmFKdmc Szukajcie siebie i ściągajcie.Przepraszam ale wersja totalnie surowa bez obróbki .PozdrawiamRobert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dzięki Robercie za materiał do analizy, (jak będzie Wam się chciało to plik 02104 od 8:20) sporo nauki jeszcze przede mną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja poza pracą na płynną zakładką to muszę powiedzieć, że na wideo nie mam się do czego doczepić do siebie.Dzięki Robert 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Łukasz dokładnie mówiłem to w Radomiu że twoja pozycja już jest okej,teraz zakładka i anryprzeciwskręt .Pozdrawiam Robert 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja również dziękuję za nagranie. Teraz przyajmniej zobaczyłem jak wygląda tak naprawdę moja pozycja na moto . No cóż jeszcze sporo nauki Dobre z tego wszystkiego przynajmniej to że nie odchylam ciała do pionu Robert jechałeś za mną to może napiszesz parę słów jak to z twojego punktu widzenia wyglądało Ostatni filmik MAH02116 Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez mr.R (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja również dziękuję za nagranie. Teraz przyajmniej zobaczyłem jak wygląda tak naprawdę moja pozycja na moto . No cóż jeszcze sporo nauki Dobre z tego wszystkiego przynajmniej to że nie odchylam ciała do pionu Robert jechałeś za mną to może napiszesz parę słów jak to z twojego punktu widzenia wyglądało Ostatni filmik MAH02116 Popatrzę to się zdzwonimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Zdjęcia ze szkolenia część pierwsza około 450 szt. : Radom... Pierwsza część https://goo.gl/photos/yz6ekA3wrMGGXyb98 Pozdrawiam Robert 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Od razu mi się humor poprawił.Edit.Fajne zdjęcia jak zawsze. Po tych kilku sztukach widzę, że już z pozycją jest wszystko ok. Nawet wygląda na swobodną.Teraz już będę raczej sam szlifował umiejętności w wolnych chwilach na torze powoli zwiększając tempo i pracując nad linią.Dzięki, bo mnie dobrze ukształtowaliście Mistrz! Edytowane 2 Maja 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Zdjęcia ze szkolenia część druga wszystko razem około 800 zdjęć :Radom... Pierwsza część https://goo.gl/photo...6ekA3wrMGGXyb98Pozdrawiam Robert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 link nie dziala To chyba to: https://photos.google.com/share/AF1QipNiA2ORyWhtjKuTVf1RUR1nooo99KKXk4fHpXI5c4PMCBGkKyx5k8082D6vgNvsuw?key=dkVwckthTnRIaERaOFpLMWxDNzlNZEVtVGgyaEhR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 To prawda. Zdjęcia dają dużo. Ja poprawiłem ułożenie stóp w zakręcie i było mi dużo łatwiej w ostatnią sobotę w Łodzi. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Ładne fotki szkoda, że nie załapałem się na jakieś fajne ujęcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nie może być na 800 fotek nie masz żadnej?😞 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Chyba ma na myśli to, że na żadnej nie wyglada jak Rossi tylko jak zwyczajny Kowalski jak ja Pozdrawiam Łukasz Kowalski 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nie może być na 800 fotek nie masz żadnej? Oczywiście, że mam ale brakuje mi fotek z materiałem do analizy i porównania do wcześniejszego szkolenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 link nie dziala Fakt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi