Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Zapraszamy na szkolenie inaugurujące sezon 2017 na torze ORGANIZUJĘ TRANSPORT MOTOCYKLA I MOTOCYKLISTY Data: sobota 1 kwietnia 2017.Godzina: 9.00 do 17-ej.Miejsce: tor Radom, ul. Warszawska 17. Plan szkolenia: - zbiórka na torze od godz. 9.00: biuro szkolenia, regulacje, etc.,- wyjazd na tor: godzina 10.00 - grupa weteran,- teoria dla grupy debiutującej o godzinie 10.00,- wjazd na tor grupy debiutującej o godzinie 11.00,- zakończenie szkolenia ok 17-ej. Program szkolenia: - ergonomia na motocyklu, postawa i dosiad,- technika kierowania, przeciwskręt - fakty i mity,- technika i taktyka pokonywania zakrętu, tor jazdy,- postrzeganie drogi, patrzenie peryferyjne,- kontrola przepustnicy, zakładka gaz-hamulec. Z uwagi na różnorodny poziom wyszkolenia i doświadczenia naszych uczestników szkolenia, tradycyjnie podzielimy się na podgrupy, w których nacisk na dany temat będzie zależny od umiejętności i potrzeb osób szkolonych. Zobacz film z naszego szkolenia na torze Zapewniamy wodę i lekkie przekąski dla uczestników szkolenia. Kadra: instruktorzy techniki jazdy z państwowymi uprawnieniami instruktorskimi. Cel szkolenia: sprawić by jazda motocyklem była bezpieczniejsza i bardziej komfortowa, ale niekoniecznie wolniejsza niż dotychczas. Cena szkolenia w dniu 1 kwietnia : 400 zł. Czas: sobota 1 kwietnia, godzina 9.00 do 17-ej,Miejsce: Tor Radom, ul. Warszawska 17. Rezerwacja miejsc motocyklistów z aglomeracji łódzkiej i szczegółowe informacje:zapis online : http://turbo.auto.pl/zapisz-sie/#11lubinfo@turbo.auto.plZapraszam Robert Organizujemy transport motocykla i motocyklisty na tor lubRezerwacja miejsc i szczegółowe informacje: poczta@kulikowisko.plZapraszam. Kulik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 W sumie to nie mam innych planów.Jadę z Wami.Czy co do transportu to mogę określić się później? 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 W sumie to nie mam innych planów. Jadę z Wami. Czy co do transportu to mogę określić się później? Jasne z transportem to potem W sumie to nie mam innych planów. Jadę z Wami. Czy co do transportu to mogę określić się później? zapis online : http://turbo.auto.pl/zapisz-sie/#11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Jaki jest koszt szkolenia + transport moto? Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Radom to koszt 400zl,transport 100-150zl motocykl plus właściciel 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 A ile mniej wiecej transport do Bydgoszczy na 25.03? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Ja na pewno na kołach. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Cześć Mathews & Luk , potwierdzę jak moto będzie w garażu .... Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Ruszamy o 6 rano ok 160km chcesz jechać prawie 3h?W sobotę jadę na Bydgoszcz i planuje się zmieścić w 2h trochę ponad 200km 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Ale trzeba troche odsapnac po dojechaniu, zjesc cos, dolac paliwka. Po co miec presje czasu? Zróbmy tak: Ja w sobotę lecę na żywca i będę wiedział ile czasu trzeba na kulturalny dojazd. Na moim doświadczeniu coś zaplanujemy. Dodam, że po 6 dopiero ekipa jest ustawiona na pakowanie busa motocyklami przed Bydgoszczem. Co Wy na to? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 No racja, trasa jak to na Radom Spoko 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ja, Ty, nie wiem jak Lipson...O nikim więcej nie wiem jak rozmawiałem wczoraj z ekipą w Bydgoszczy.. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ja, Ty, nie wiem jak Lipson... O nikim więcej nie wiem jak rozmawiałem wczoraj z ekipą w Bydgoszczy.. Sprawdzę jutro dokładnie ale 6 osób na transport mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 A tak z ciekawosci ile lacznie bedzie osob w Sobote? To by trzeba Tomka spytać on ma całą listę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Jeszcze Ewcia przeciez i jedzie tez na motocyklu. Czyli w 3 osoby jedziecie na kołach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Hej Robert, jest jeszcze miejsce w tę sobotę na Radom? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Hej, Na jakieś 70% również się piszę, niestety obowiązki zawodowe z niepewnością trzymają mnie aż do piątku. Ale jak by co to również będę chciał jechać na kołach z łodzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 No i się wyjaśniło, można się do Was podłączyć na przelot do Radomia ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 o 9 a nie 10 O 10 to już musisz mieć podpisane papiery więc tak za 20 warto już stać przy stoliku. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Nie wiem ile czasu się tam jedzie, nie byłem w Radomiu. Jednak proponuję 6:40 i o 7 absolutny wyjazd. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Mi pasuje choć może lepiej 6:30. Lepiej być tam wczesniej niż później. Po za tym ostatnio jak jechaliśmy do Radomia było parę nie przewidzianych akcji i była nerwówka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 wujek google najkrócej pokazuje drogą 48, 136km - 2h, droga bez szaleńst ale myśle, że na moto te 2h to z zapasem ? Więc wyjazd o 7:00 brzmi rozsądnie. Ok jestem o 6:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 A czy wujek Google pokazuje remonty na drodze? Bo tak ostatnio mieliśmy i był ruch wahadlowy i staliśmy na światłach dość długo. Przez co była konkretna obsuwa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Pokazuje ale w tym przypadku jest czysto ? Ja się dostosuje tak jak pisałem jestem o 6:30 jak trzeba bede o 6:00. Dajcie znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 wujek google najkrócej pokazuje drogą 48, 136km - 2h Najkrócej, ale nie najszybciej. Wg google (i wg mnie też) najszybciej jest pojechać autostradą na Wawę i zjechać na 50/s7. Wg google 20 min szybciej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi