Skocz do zawartości

Historia edycji

MaciejM

MaciejM

W związku z moimi podróżami po świecie start firmy z lipca został przesunięty na październik, usługi na które całe forum będzie mieć zniżkę 10% to:

LAPTOP FULL SERWIS - 150zł z dojazdem door2door

-Gruntowne czyszczenie komputera (kurz i brud w układzie chłodzenia + wymiana pasty termoprzewodzącej, zapewniająca niższe temperatury pracy).

-Format i wgranie świeżego systemu wraz ze sterownikami oraz optymalizacja, dzięki której płynność działania zostanie zachowana przez dłuższy czas po naprawie.

-Ewentualna wymiana części i podzespołów + 50zł

DIGITIZERY/SZYBKI (laptopy, tablety, niektóre telefony) - wymiana ekranu w telefonie + format telefonu i odmulanie ze zbędnych aplikacji - w wypadku wymiany całego ekranu - 60zł (nie zajmuję się rozklejaniem szybek od LCD, po to zapraszam do chłopaków z Nowomiejskiej 10)

PROGRAMOWE ODZYSKIWANIE DANYCH z dysków i pamięci zewnętrznych:
- do 250 gb - 100 zł
- 250-500gb - 150zł
- 500gb+ - 200zł

SPRZEDAŻ:
Pośrednictwo kupna/sprzedaży - sprzedaję wszystko, najdrożej i najlepiej, na wielu portalach aukcyjnych, profesjonalnie od 12 lat na allegro. Jeśli masz rzeczy których nie chce Ci się/nie umiesz/nie wiesz za ile - zabiorę Ci problem z głowy i uzyskam najlepszą cenę sprzedaży.

Prowizje:
do 100zł - 25%
100 - 500 - 20%
500-1000 - 15%
1000-5000- 15%
>5000 - 5%

DORADZTWO ZAKUPOWE:
Jeśli planujesz zakup komputera,telefonu, elektroniki, sprzetu RTV/AGD wykonam dla Ciebie research i uchronię Cię przed przed przepłaceniem za przedmiot o nieadekwatnej cenie.

Prowizja to 5% od ceny zakupu

SKŁADANIE KOMPUTERA STACJONARNEGO - jestem w stanie złożyć Ci komputer, dobierając najtańsze z najlepszych części w wybranym budżecie.

Przykładowo za komputer o wartości 4000zł, złożony przeze mnie za 3500zł po pobraniu zapłaty za moją pracę w wysokości 5% + 50zł za złożenie komputera (w tym wypadku 225zł łącznie) oszczędzasz 4000-3725zł= 175zł i masz gwarancję, że nawet za 3700zł nie znalazłbyś gotowego zestawu komputerowego o danych parametrach. Komputery składam z NOWYCH części z minimum 2letnią gwarancją.

Do kontaktu zapraszam już teraz, po rejestracji - spróbuję wklepać się w partnerstwie do forumowych zniżek :smile:

MaciejM

MaciejM

W związku z moimi podróżami po świecie start firmy z lipca został przesunięty na październik, usługi na które całe forum będzie mieć zniżkę 10% to:

-Gruntowne czyszczenie komputera (kurz i brud w układzie chłodzenia + wymiana pasty termoprzewodzącej, zapewniająca niższe temperatury pracy).

-Format i wgranie świeżego systemu wraz ze sterownikami oraz optymalizacja, dzięki której płynność działania zostanie zachowana przez dłuższy czas po naprawie.

DIGITIZERY/SZYBKI (laptopy, tablety, niektóre telefony) - wymiana ekranu w telefonie + format telefonu i odmulanie ze zbędnych aplikacji - w wypadku wymiany ekranu bez rozklejania - 60zł

PROGRAMOWE ODZYSKIWANIE DANYCH z dysków i pamięci zewnętrznych:
- do 250 gb - 100 zł
- 250-500gb - 150zł
- 500gb+ - 200zł

SPRZEDAŻ:
Pośrednictwo kupna/sprzedaży - sprzedaję wszystko, najdrożej i najlepiej, na wielu portalach aukcyjnych, profesjonalnie od 12 lat na allegro. Jeśli masz rzeczy których nie chce Ci się/nie umiesz/nie wiesz za ile - zabiorę Ci problem z głowy i uzyskam najlepszą cenę sprzedaży.

Prowizje:
do 100zł - 25%
100 - 500 - 20%
500-1000 - 15%
1000-5000- 15%
>5000 - 5%

DORADZTWO ZAKUPOWE:
Jeśli planujesz zakup komputera,telefonu, elektroniki, sprzetu RTV/AGD wykonam dla Ciebie research i uchronię Cię przed przed przepłaceniem za przedmiot o nieadekwatnej cenie.

SKŁADANIE KOMPUTERA STACJONARNEGO - jestem w stanie złożyć Ci komputer, dobierając najtańsze z najlepszych części w wybranym budżecie.

Przykładowo za komputer o wartości 4000zł, złożony przeze mnie za 3500zł po pobraniu zapłaty za moją pracę w wysokości 5% + 50zł za złożenie komputera (w tym wypadku 225zł łącznie) oszczędzasz 4000-3725zł= 175zł i masz gwarancję, że nawet za 3700zł nie znalazłbyś gotowego zestawu komputerowego o danych parametrach. Komputery składam z NOWYCH części z minimum 2letnią gwarancją.

Do kontaktu zapraszam już teraz, po rejestracji - spróbuję wklepać się w partnerstwie do forumowych zniżek :smile:

MaciejM

MaciejM

DIGITIZERY/SZYBKI (laptopy i telefony) - wymiana ekranu w telefonie + format telefonu i odmulanie ze zbędnych aplikacji - w wypadku wymiany ekranu bez rozklejania - 60zł

PROGRAMOWE ODZYSKIWANIE DANYCH z uszkodzonych dysków z wysyłką w cenie:
- do 250 gb - 100 zł
- 250-500gb - 150zł
- 500gb+ - 200zł

SPRZEDAŻ:

Prowizje:
do 100zł - 25%
100 - 500 - 20%
500-1000 - 15%
1000-5000- 15%
>5000 - 5%

KUPNO:

SKŁADANIE KOMPUTERA STACJONARNEGO - jestem w stanie Ci go złożyć i wysłać kurierem, dobierając najtańsze z najlepszych części w wybranym budżecie.

• Dodaj nową pozycję...