Piuriel Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 No co ty jeździłem całe okrążenie jesteś kilka razy masz sporo i jeszcze coś mam ale musze pociąć na kawalki Tylko końcówka 3 filmiku z drugiej części Natomiast z pierwszej części filmów to drugi filmik od 1:10 do końca jest mój. Spora odległość, ale mój 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Pierwsze część zdjęć około 15 % całości Ściągajcie swoje foty ze szkolenia : https://goo.gl/photos/hVSfjcMfWUancpU6A Robert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Łódzka drużyna na rozpoczęciu sezonu torowego 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Super drużyna😆 Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Nie ma zdjęcia z Bydgoszczy jak w zakręcie lecę dłonią po asfalcie A widziałem, że fotograf robił i dlatego przypozowałem Fajnie było 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Jeszcze wszystkie zdjęcia nie zostały wrzucone musimy chwilę poczekać bo warto😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Jeszcze wszystkie zdjęcia nie zostały wrzucone musimy chwilę poczekać bo warto A to ok. Myślalem, że Bydgoszcz już cały jest po tym zdjęciu grupowym. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 A to ok. Myślalem, że Bydgoszcz już cały jest po tym zdjęciu grupowym. Nie cała tylko sporo pracy ma Sylwek bo usuwa tego włosa co mu się dostał na matryce. Jedziesz 2 maja do Łodzi na tor 9-13? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Jedziesz 2 maja do Łodzi na tor 9-13? Na pewno w sobotę 6 maja wpadnę.Tak na chwilę obecną to wygląda, ale zobaczymy co będzie się działo Może i wtorek i sobota. Zobaczę jak w firmie będzie. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Teraz już mamy wszystkie zdjęcia z rozpoczęcia sezonu torowego w Bydgoszczy : https://goo.gl/photos/hVSfjcMfWUancpU6A Robert 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Popraw link bo nie działa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 HahahJaki Rossi 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Też mam parę fotek trzeba jeszcze poćwiczyć ☺ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Przejrzałem fotki dokładnie i mam kolejne punkty do pracy. Zobacze jeszcze zdjecia z Radomia, bo pewne rzeczy tam poprawiłem. Nie mniej jednak lista do nauki nadal aktualizowana. Ważne, że już bliżej niż dalej. Dzieki Robert, było super. 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 echh,.. trzeba znów wykombinować wolną sobotę i powtórzyć trening 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Przejrzałem fotki dokładnie i mam kolejne punkty do pracy. Zobacze jeszcze zdjecia z Radomia, bo pewne rzeczy tam poprawiłem. Nie mniej jednak lista do nauki nadal aktualizowana. Ważne, że już bliżej niż dalej. Dzieki Robert, było super. Znalazłeś zdjęcie z jedną ręką? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi