Piuriel Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 Wiem. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Suchy-wolk Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 Dnia 18.10.2017 o 08:51, Piuriel napisał: W 4k to chyba żadna tv nie nadaje więc wykorzystasz to oglądając tylko blu-ray Za to jak wykupisz Netflix lub inny pakiet internetowej bazy seriali i filmów, to 4K już jest standardem. Na małym telewizorze u mnie 43" calowym nie ma ogromnej różnicy, bo to i musiałby być potężny Internet czy Wi-Fi ze skały, ale te najnowsze tytuły potrafią serio zaskoczyć jakością. Temat generalnie rzeka, ale ja bym brał w 4K skoro nie będziemy zmieniać pudła za 2 lata 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Piuriel Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 Bardziej się zastanawiam jak zareaguje konsola na OLEDa niż seriale z Netflix Nie spędzam zbytnio czasu na oglądaniu seriali. Kiedyś tylko Breaking bad obejrzałem. Takto daily use i konsola czasem. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi