kosmaty Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) rolek obejrzałeś dokument ?? czemu na 18 reklamacji 17 to samsung, wypowiadają się specjaliści którzy w tym siedzą, no nie powiesz mi że 2 telewizory o tych samych parametrach i różnicy w cenie 1,5k to tylko marka, no sorry ale w tym wypadku cene tworzą części użyte do produkcji, Edytowane 3 Lutego 2017 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 LINKI do sprzętów proszę.Nie kłócicie się o wyższość spodni nad koszulą 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 rolek obejrzałeś dokument ?? czemu na 18 reklamacji 17 to samsung, wypowiadają się specjaliści którzy w tym siedzą, no nie powiesz mi że 2 telewizory o tych samych parametrach i różnicy w cenie 1,5k to tylko marka, no sorry ale w tym wypadku cene tworzą części użyte do produkcji, Masz rację to jest celowa robota firmy. Mój ojciec ma serwis tv i 3/4 to jest samsung. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 lind do dokumentu nie działa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) http://www.cda.pl/video/97545ff teraz bangla ?? Edytowane 3 Lutego 2017 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 http://www.cda.pl/video/97545ffteraz bangla ?? Teraz działa. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Obejrzę sobie ten dokument jak będe miał chwilkę czasu w weekend. jak juz powiedziałem mam jeszcze 3 tygodnie na zastanowienie się czy oddać czy nie Zobaczymy w takim razie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 http://cinemashop.pl/pl/optoma-eh415.html Nie ma jak Call of duty na przekątnej 4 metry:) Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jak gra dobrze i jeszcze ponad rok gwarancji to lepiej zostawić. Napewno nic trwalszego nie kupisz. A jak się popsuje, to się naprawi. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Miejmy nadzieje ze moj nie popsuje sie zaraz po wygasnieciu 5 letniej gwarancji:) A moze powinienem go sprzedac, jak myslicie? Ma ubezpieczenie/gwarancje do Maja 2018 Moim zdaniem bez przesady. Może się nagle zepsuć a może działać jeszcze przez 10 lat. W tych czasach w każdej elektronice jest coś tak zrobione aby nie działało za długo. Kurde mam znajomych którzy mają samsungi po wiele lat i nic. Tak samo w pracy w 2015 roku w wakacje kupowałem na stanowisko kierowania PSP 5 samsungów po 50 cali LCD. Od tamtego czasu działają non stop przez 24 godziny na dobę przez okrągły rok i co ? ... i nic. Jak działały tak działają, nic im nie dolega a na serio telewizory nawet nie są wyłączane na noc - sam się dziwie że tv za 3,3 tyś za sztukę dla klienta domowego tak długo żyją. W tym samym czasie do naszego pokoju w pracy kupiliśmy sharpa do wyświetlania sytuacji sieciowej w województwie i ... od połowy ekranu w dół zaczął wariować (jakieś pół roku temu).... działać działa ale z racji tego, że sie nie patrzymy za dużo na niego to nas nie denerwuje (a też świeci non stop) więc jak widać nie ma reguły. Trzeba trzymać kciuki żeby było wszystko ok Edytowane 3 Lutego 2017 przez rooland (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ja bym skorzystał z ubezpieczenia .... Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ja mam 2 samsungi i jestem z nich megazadowolny i jednego philipsa- to jest masakra, nowy tv a robi co chce, sam się włącza, nieraz sie zresetuje, czasem się w ogóle nie chce odpalić. A jeszcze chyba nawet roku nie ma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternator Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Sony KD-49XD8005 Sony KD-55XD8505B Najlepiej Sony żadne tam Samsungi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ten 55' wygląda obiecująco.Czy ktoś mi przełoży jego parametry na Polski? http://www.x-kom.pl/p/319854-telewizor-44-55-sony-kd-55xd8505b-android-4k-800hz-wifi-hdr-dvb-t-c-s.html?partnerid=100327593&sm12=NA==&ts=1486119675&token=7377ccedbacca7b6bd69d348a4dd53da#specification 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 jest na androidzie a to totalna porazka, liczba aplikacji przystosowanych dla tv jest 100 razy mniejsza niz na telefony. Ja odradzam ale moze nie znam sie pozostale parametry sa ok tylko nie ma 3d Teraz mam smart tv i korzystalem ok 3razy. 3d nie lubie. To są akurat aspekty, które są dla mnie bez znaczenia więc luz. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Lukas ocen Sony z matryca triluminos, jeśli zależy ci na jakości obrazu dla mnie to jeden z najlepszych paneli pośród LCD. Jeśli pójdziesz do sklepu stan obok tego telewizora i innego zobaczysz różnice odrazu. Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternator Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Też mam 3D oglądałem 5 filmów przez 3 lata, i to mówię o MKV 3D ok 15-20GB na plik. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Od 9 lat patrzę w plazmę Panasonica,w tym czasie wielu których znam wymieniło Samsungi już trzy razy.Fakt mieszkanie dogrzane,ale lubię ciepło. 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Odkopię trochę. Dobry 4K czy podstawowy OLED ? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 W 4k to chyba żadna tv nie nadaje więc wykorzystasz to oglądając tylko blu-ray 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Też mam plazmę Panasonica już 9 lat i nic się nie dzieje a szkoda 😉. Ostatnio bawiłem się smartami Samsunga i uważam to za super sprawę bo youtube cda działa bez zarzutu nic się nie działo. Patrzyłem ostatnio na to samsung ue55mu6172 wygląda na w miarę ok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inoris Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Zdecydowanie polecam inwestycje w jakiś telewizor OLED jeśli budżet na to pozwala bo to już jednak zupełnie inna technologia tylko podczas szukania telewizora uważać na QLED bo to zupełnie co innego, to jest po prostu zmodyfikowana matryca LCD a ceny podobno do OLED co prawda QLED'y też mają jakieś tam swoje plusy czyli trochę jaśniejsza matryca ale wystarczy odchyłka o około 30 stopni i już widzimy zmianę nasycenia barw i kontrastu w OLED nie ma tego problemu no i też czerń jest dużo lepsza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Też tak mi się wydaje. Transmisja strumieniowe obecnie nie pozwala na oglądanie filmów czy innych obrazów dynamicznych w 4k. 4k pewnie potrzebuje jeszcze z dekadę zanim stanie się tak popularna jak HD. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 1 godzinę temu, Inoris napisał: Zdecydowanie polecam inwestycje w jakiś telewizor OLED Zgadzam się z tą opinią - gdybym miał teraz zmieniać TV wybrałbym OLED od LG. Znakomity obraz, czerń w końcu jak w plazmach Panasonica. 3D nie używam - tu zresztą widać odwrót producentów od tego "ficzera". Media/aplikacje w TV dla mnie nie są istotne, a zawsze, jeśli jednak komuś zależy, można dokupić sobie Chromecast'a. W TV najważniejszy jest przecież obraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitrx Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Prawa jest też taka, że kiedyś telewizor kupowało się raz na 20 lat, teraz raz na 5 lat to już max. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi