Lesiu94 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Albo wrócę Alfą (z czerwonym drążkiem ), albo pociągiem Lepiej wróć alfą to dasz obejrzeć;d powodzonka;) Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Sądząc po braku posta, auto nie kupione?;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 kupione Alfa 159 JTDm z 2007. Z czerwoną gałką i.. automatem a co, stary jestem, co się będę bujał. kilka drobiazgów do zrobienia, ale ogólnie jestem zadowolony Fajne wyposażenie i ładnie się zbiera. Wizualnie zacnie. Zabieram się za dokumentację (skarbówka, przerejestrowanie etc.), i wrzucę foty przy okazji. 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 W takim razie gratulacje z zakupu, oby służyła jak najdłużej bezawaryjnie. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Alfa 159 JTDm z 2007 Wiedziałem, że ta gałka cię przekona;pGratulacje;d To kiedy dasz obejrzeć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi