dafffca_kazik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Niektorch rzeczy nie nalezy zbytnio analizowac. Po prostu sie dzieja... Żeby to dokładnie i prawidłowo zmierzyć to chyba tylko gps-em, albo suszarką xD 0 Cytuj
adek Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 mój kolega po 3 tyś w zipp pro 50 musiał robić generalke silnika, ja Pewnie miał zrobione łu tu tu ... 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Byle nie "iskra" bo pokaze Ci ze jedziesz 120 0 Cytuj
dafffca_kazik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ja w sumie nawet tego z gps nie sprawdzalem, tylko z autem obok co jechało Pewnie miał zrobione łu tu tu ... Nie, nie miał i w sumie też tak jak ty nie umiał zrozumieć dlaczego ja chce łu tu tu w swoim junaku Byle nie "iskra" bo pokaze Ci ze jedziesz 120 Spokojnie w mojej miejscowości, panowie w niebieskim nie mają iskierek xD 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Negowanie i siarczysty sarkazm - takie typowo polskie. W gratisie dorzucmy jeszcze narzekanie i jest kompet 0 Cytuj
dafffca_kazik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ale ta pogoda jest do d*py, zimą zimno, latem gorąco, wiosną pada, jesienią pada xD jest komplet xD 0 Cytuj
mih00 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Krąży powoli nad tym tematem lekki bączek .... przypominający sławetną dyskusję w temacie kolegi punkbustera Ale dobrze, zima jest jeździć się nie da to sobie chociaż człowiek z nudów poczyta. 0 Cytuj
dafffca_kazik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dobra panowie, żeby jakoś kulturalnie w zogdzie się rozejść i zakonczyć dyskusje proponuje zamknąć temat, i tak już rezygnuje z tego łu tu tu... więc jak dla mnie koniec tematu pzdr 0 Cytuj
mih00 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Good choice Czekać na wiosnę lać paliwko i latać 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi