dafffca_kazik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Niektorch rzeczy nie nalezy zbytnio analizowac. Po prostu sie dzieja... Żeby to dokładnie i prawidłowo zmierzyć to chyba tylko gps-em, albo suszarką xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 mój kolega po 3 tyś w zipp pro 50 musiał robić generalke silnika, ja Pewnie miał zrobione łu tu tu ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Byle nie "iskra" bo pokaze Ci ze jedziesz 120 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dafffca_kazik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ja w sumie nawet tego z gps nie sprawdzalem, tylko z autem obok co jechało Pewnie miał zrobione łu tu tu ... Nie, nie miał i w sumie też tak jak ty nie umiał zrozumieć dlaczego ja chce łu tu tu w swoim junaku Byle nie "iskra" bo pokaze Ci ze jedziesz 120 Spokojnie w mojej miejscowości, panowie w niebieskim nie mają iskierek xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Negowanie i siarczysty sarkazm - takie typowo polskie. W gratisie dorzucmy jeszcze narzekanie i jest kompet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dafffca_kazik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ale ta pogoda jest do d*py, zimą zimno, latem gorąco, wiosną pada, jesienią pada xD jest komplet xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Krąży powoli nad tym tematem lekki bączek .... przypominający sławetną dyskusję w temacie kolegi punkbustera Ale dobrze, zima jest jeździć się nie da to sobie chociaż człowiek z nudów poczyta. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dafffca_kazik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dobra panowie, żeby jakoś kulturalnie w zogdzie się rozejść i zakonczyć dyskusje proponuje zamknąć temat, i tak już rezygnuje z tego łu tu tu... więc jak dla mnie koniec tematu pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Good choice Czekać na wiosnę lać paliwko i latać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi