Raq Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 CZeść ile płacicie za OC + osobno NNW + dodatkowe ubezpieczenie za motocykl. Podajcie firmę i stawkę 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Siema, Dodałbym do Twojego pytania info z miejscowoscia bo to dosc istotne przy wyliczaniu skladek. Zaplacilem w tym roku 106 OC i 50NNW miejscowosc Łódź ubezpieczyciel - WARTA W zeszlym roku OC 55 zl Jak obiecali tak podniesli skladki o "30%" Ps. Patrzysz czy Ciebie nie okradli? Okradli tak jak mnie. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez NIKT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
salat Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 OC najlepiej w PZU ja w zeszłym roku płaciłem ok 90 zł za samo OC przy pełnych znizkach za bezszkodową, w tym roku napewno będzie drożej. AC dla mojego moto praktycznie nie występuje bo albo firma daje poprostu odmowę albo wyliczają stawkę zaporową, najtańszy był Alianz ze składka ok 4 tys, z opcją kradzieży. W PZU zaproponowali mi składkę 9 tys z wyłaczeniem kradzieży ale najbardziej rozbawiła mnie Compensa która zaproponowała składkę AC na poziomie 14 tys rocznie z wyłaczeniem kradzieży 0 Cytuj
Raq Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 CZeść ile płacicie za OC + osobno NNW + dodatkowe ubezpieczenie za motocykl. Podajcie firmę i stawkę To ja mam do zapłaty w PZU 125 zł za samo OC i NNW 97 zł też Łódź 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ja w PZU samo OC z pełnymi zniżkami 204zl zamieszkały w LDZ. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Raq Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ja w PZU samo OC z pełnymi zniżkami 204zl zamieszkały w LDZ. To zobaczcie różnica jest na samym OC 81 zł też mam wszystkie zniżki 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Pewnie kwestia jakie moto. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
salat Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 oni co prawda dopytują szczegółowo jakie to moto ale stawka jest stała różnica bierze się z 2 powodów 1. Wysokość posiadanych zniżek 2. kiedy zawierana polisa, ostatni z miesiąca na miesiąc jest drożej i nic się nie poradzi 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 ja chyba w PiZdU płąciłem 98 za OC przy 60% zniżek, miasto UĆ 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Kovalchuck Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 teraz lecę na rekord ja w zeszłym roku za samo oc płaciłem 312zł zniżek narazie 20% + wszystkie możliwe zwyżki ..... W tym roku aż się boję pomyśleć, Zamieszkały: ŁDZ 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Lucass Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 teraz lecę na rekord ja w zeszłym roku za samo oc płaciłem 312zł zniżek narazie 20% + wszystkie możliwe zwyżki ..... W tym roku aż się boję pomyśleć, Zamieszkały: ŁDZ W jakiej firmie ? Bardzo ciekawe są te rozbieżności. Ja w październiku ubezpieczałem moją R1, w warcie wyliczyli mi ponad 300 zł. Ale w PZU miłe zaskoczenie, OC 184zł bez żadnych zniżek. I za to mieli jakąś promocje, do końca roku. W której dawali wszystkim bez zniżek -20%. Oczywiście też Łódź 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
Lusia Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 W warcie zapłaciłam 100 zł bez NNW, w PZU było 9 zł drożej miasto Pabianice pojemność chyba też ma jakieś znaczenie, czy się mylę? zniżki raczej mam wszystkie 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Taki hint dla osób, których może zaboleć OC: Miejsce przebywania nie musi być miejscem zamieszkania. Można przebywać z moto w Charzynie w zachodniopomorskim. Wioska z jedną szosą a najbliższe miasto to mały Kołobrzeg. Dla zaawansowanych powiem, że jesteśmy w Unii i można korzystać z ubezpieczalni dowolnego kraju w UE. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lucass Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ubezpieczenie wypisuja, z miejsca Twojego zameldowania. Jeżeli masz możliwość zameldowania się w Charzynie, to czemu nie. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
kosmaty Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ubezpieczenie wypisuja, z miejsca Twojego zameldowania. Jeżeli masz możliwość zameldowania się w Charzynie, to czemu nie. nie koniecznie, mam auto w łodzi a wpisane jest garażowanie w jakimś pcimie dolnym, efekt .....ubezpieczenie tańsze o ponad 300zł, ostanie info od kolegi ubezpieczyciela że Łódź jest w tej chwili najdroższym miastem jeśli chodzi o ubezpieczenia, nawet wawa jest tańsza 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
ErR Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Jak kosmaty ci to zrobił że jest tam garażowane? Co masz wpisane w dokumenty? 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 musiałbym cie zabić, jesteś pewien że chcesz takie info ?? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
kosmaty Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 poszło 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Lucass Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 nie koniecznie, mam auto w łodzi a wpisane jest garażowanie w jakimś pcimie dolnym, efekt .....ubezpieczenie tańsze o ponad 300zł, ostanie info od kolegi ubezpieczyciela że Łódź jest w tej chwili najdroższym miastem jeśli chodzi o ubezpieczenia, nawet wawa jest tańsza No chyba ze w taki sposób To jest możliwe. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
Lesiu94 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 poszłoTeż chce:d Mi wyszło 209 zł ( pełne zniżki+ wzwyżka za wiek) w HDI. 0 Cytuj
julian85 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 A ja teraz płaciłem 119 OC, NNW 71. W poprzednim roku NNW tak samo, a OC było 51. Ubezpieczenie w Warcie, miasto Łódź. Zniżki miałem pełne. 0 Cytuj
Lucass Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Też chce:d Mi wyszło 209 zł ( pełne zniżki+ wzwyżka za wiek) w HDI. Za Wiskitno powinno już być taniej xD Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Lucass (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
Maniek224 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Taka ciekawostka odnosnie oc.. W listopadzie przerejestrowalem moto i wypadalo oc zaplacic,w wydziale komunikacji w jednym pokoju bylo pzu a w drugim cala masa towarzystw ubezpieczeniowych ...wiadomo oszczednosc zaprowadzila mnie do pokoju nr 2 ..pomyslalem jakas "asekuracje" mi wcisna moze "Towarzystwo Pomocy Chlopskiej"czy cos w tym stylu bo nazw na szyldzie bylo sporo..ku mojemu zdziwieniu zostalem wygoniony do Pzu ...bo tam najtaniej ..i faktycznie 129 zl wyszlo samo oc za 600cm..wiec tanio chyba 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 119zł zeszły rok Warta, 135zł ten rok PZU - 1200ccm 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Rekomendowane odpowiedzi