Raq Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 CZeść ile płacicie za OC + osobno NNW + dodatkowe ubezpieczenie za motocykl. Podajcie firmę i stawkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Siema, Dodałbym do Twojego pytania info z miejscowoscia bo to dosc istotne przy wyliczaniu skladek. Zaplacilem w tym roku 106 OC i 50NNW miejscowosc Łódź ubezpieczyciel - WARTA W zeszlym roku OC 55 zl Jak obiecali tak podniesli skladki o "30%" Ps. Patrzysz czy Ciebie nie okradli? Okradli tak jak mnie. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez NIKT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 OC najlepiej w PZU ja w zeszłym roku płaciłem ok 90 zł za samo OC przy pełnych znizkach za bezszkodową, w tym roku napewno będzie drożej. AC dla mojego moto praktycznie nie występuje bo albo firma daje poprostu odmowę albo wyliczają stawkę zaporową, najtańszy był Alianz ze składka ok 4 tys, z opcją kradzieży. W PZU zaproponowali mi składkę 9 tys z wyłaczeniem kradzieży ale najbardziej rozbawiła mnie Compensa która zaproponowała składkę AC na poziomie 14 tys rocznie z wyłaczeniem kradzieży 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 CZeść ile płacicie za OC + osobno NNW + dodatkowe ubezpieczenie za motocykl. Podajcie firmę i stawkę To ja mam do zapłaty w PZU 125 zł za samo OC i NNW 97 zł też Łódź 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ja w PZU samo OC z pełnymi zniżkami 204zl zamieszkały w LDZ. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ja w PZU samo OC z pełnymi zniżkami 204zl zamieszkały w LDZ. To zobaczcie różnica jest na samym OC 81 zł też mam wszystkie zniżki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Pewnie kwestia jakie moto. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 oni co prawda dopytują szczegółowo jakie to moto ale stawka jest stała różnica bierze się z 2 powodów 1. Wysokość posiadanych zniżek 2. kiedy zawierana polisa, ostatni z miesiąca na miesiąc jest drożej i nic się nie poradzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 ja chyba w PiZdU płąciłem 98 za OC przy 60% zniżek, miasto UĆ 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 teraz lecę na rekord ja w zeszłym roku za samo oc płaciłem 312zł zniżek narazie 20% + wszystkie możliwe zwyżki ..... W tym roku aż się boję pomyśleć, Zamieszkały: ŁDZ 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 teraz lecę na rekord ja w zeszłym roku za samo oc płaciłem 312zł zniżek narazie 20% + wszystkie możliwe zwyżki ..... W tym roku aż się boję pomyśleć, Zamieszkały: ŁDZ W jakiej firmie ? Bardzo ciekawe są te rozbieżności. Ja w październiku ubezpieczałem moją R1, w warcie wyliczyli mi ponad 300 zł. Ale w PZU miłe zaskoczenie, OC 184zł bez żadnych zniżek. I za to mieli jakąś promocje, do końca roku. W której dawali wszystkim bez zniżek -20%. Oczywiście też Łódź 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 W warcie zapłaciłam 100 zł bez NNW, w PZU było 9 zł drożej miasto Pabianice pojemność chyba też ma jakieś znaczenie, czy się mylę? zniżki raczej mam wszystkie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Taki hint dla osób, których może zaboleć OC: Miejsce przebywania nie musi być miejscem zamieszkania. Można przebywać z moto w Charzynie w zachodniopomorskim. Wioska z jedną szosą a najbliższe miasto to mały Kołobrzeg. Dla zaawansowanych powiem, że jesteśmy w Unii i można korzystać z ubezpieczalni dowolnego kraju w UE. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ubezpieczenie wypisuja, z miejsca Twojego zameldowania. Jeżeli masz możliwość zameldowania się w Charzynie, to czemu nie. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ubezpieczenie wypisuja, z miejsca Twojego zameldowania. Jeżeli masz możliwość zameldowania się w Charzynie, to czemu nie. nie koniecznie, mam auto w łodzi a wpisane jest garażowanie w jakimś pcimie dolnym, efekt .....ubezpieczenie tańsze o ponad 300zł, ostanie info od kolegi ubezpieczyciela że Łódź jest w tej chwili najdroższym miastem jeśli chodzi o ubezpieczenia, nawet wawa jest tańsza 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Jak kosmaty ci to zrobił że jest tam garażowane? Co masz wpisane w dokumenty? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 musiałbym cie zabić, jesteś pewien że chcesz takie info ?? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dawaj na priv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 poszło 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 nie koniecznie, mam auto w łodzi a wpisane jest garażowanie w jakimś pcimie dolnym, efekt .....ubezpieczenie tańsze o ponad 300zł, ostanie info od kolegi ubezpieczyciela że Łódź jest w tej chwili najdroższym miastem jeśli chodzi o ubezpieczenia, nawet wawa jest tańsza No chyba ze w taki sposób To jest możliwe. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 poszłoTeż chce:d Mi wyszło 209 zł ( pełne zniżki+ wzwyżka za wiek) w HDI. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 A ja teraz płaciłem 119 OC, NNW 71. W poprzednim roku NNW tak samo, a OC było 51. Ubezpieczenie w Warcie, miasto Łódź. Zniżki miałem pełne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Też chce:d Mi wyszło 209 zł ( pełne zniżki+ wzwyżka za wiek) w HDI. Za Wiskitno powinno już być taniej xD Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Lucass (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek224 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Taka ciekawostka odnosnie oc.. W listopadzie przerejestrowalem moto i wypadalo oc zaplacic,w wydziale komunikacji w jednym pokoju bylo pzu a w drugim cala masa towarzystw ubezpieczeniowych ...wiadomo oszczednosc zaprowadzila mnie do pokoju nr 2 ..pomyslalem jakas "asekuracje" mi wcisna moze "Towarzystwo Pomocy Chlopskiej"czy cos w tym stylu bo nazw na szyldzie bylo sporo..ku mojemu zdziwieniu zostalem wygoniony do Pzu ...bo tam najtaniej ..i faktycznie 129 zl wyszlo samo oc za 600cm..wiec tanio chyba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 119zł zeszły rok Warta, 135zł ten rok PZU - 1200ccm 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi