Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zapraszamy na szkolenie motocyklowe poświęcone technice jazdy, które organizujemy na torach w Polsce : Bydgoszcz,Radom,Kisielin,Łódź. Po ukończeniu szkolenia podstawowego i otrzymaniu prawa jazdy dalej możecie się z nami szkolić.Film przedstawia mikro fragment z naszego szkolenia techniki jazdy motocyklem na torze.Każdy kto chce korzystać z pełnej przyjemności jazdy motocyklem musi obowiązkowo minimum raz w sezonie odwiedzić nasze szkolenie w celu poprawy swojej techniki jazdy motocyklem.Na drodze nie jesteśmy w stanie poćwiczyć i wyćwiczyć pewnych odruchów które przydają nam się później w jeździe po drogach czy to w Polsce czy Alpach i gdzie tam chcemy jeszcze się wybrać motocyklem.Żeby nasza przygoda (pasja) nie skończyła się przedwcześnie motocyklista musi inwestować nie tylko w gadżety ale również w swoje umiejętności i technikę jazdy.Myślę że Tomek Kulik i reszta naszej kadry instruktorskiej zgodzą się ze mną i zachęcą wszystkich w koło do nieustawicznego podnoszenia swoich umiejętności . Data: Już od kwietnia 2017r..Dokładne terminy podamy w lutym 2017r !Godzina: 9.00 do 17-ej.Miejsce: Bydgoszcz,Radom,Kisielin,Łódź.Plan szkolenia:- zbiórka na torze od godziny 9.00, biuro szkolenia, regulacje, ciśnienie, etc.- wyjazd na tor: godzina 10.00,- zakończenie szkolenia o 17-ej. Program szkolenia:- ergonomia na motocyklu, postawa i dosiad,- technika kierowania, przeciwskręt - fakty i mity,- praca stóp i bioder podczas jazdy,- technika i taktyka pokonywania zakrętu, tor jazdy,- postrzeganie drogi, patrzenie peryferyjne,- hamowanie awaryjne,- kontrola przepustnicy, zakładka gaz-hamulec. Z uwagi na różnorodny poziom wyszkolenia i doświadczenia naszych uczestników szkolenia, tradycyjnie podzielimy się na podgrupy, w których nacisk na dany temat będzie zależny od umiejętności i potrzeb osób szkolonych. Zapewniamy wodę i lekkie przekąski dla uczestników szkolenia. Kadra: instruktorzy techniki jazdy z państwowymi uprawnieniami instruktorskimi. Cel szkolenia: sprawić by jazda motocyklem była bezpieczniejsza i bardziej komfortowa, ale niekoniecznie wolniejsza niż dotychczas. Cena szkolenia: 400 zł. Rezerwacja miejsc motocyklistów z aglomeracji łódzkiej i szczegółowe informacje:zapis online : http://turbo.auto.pl/zapisz-sie/#11lubinfo@turbo.auto.pl Zapraszam Robert lub Rezerwacja miejsc i szczegółowe informacje: poczta@kulikowisko.pl Zapraszam. Kulik 2 Cytuj
KLip Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Się doczekać nie mogę Czekam na terminy 1 Cytuj
Bocian@13 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Czy szkolenia będą na torze Łódź ? Słyszałem plotki, że mocno podnieśli ceny żeby nie robić konkurencji dla swoich szkoleń. 1 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Czy szkolenia będą na torze Łódź ? Słyszałem plotki, że mocno podnieśli ceny żeby nie robić konkurencji dla swoich szkoleń. Faktycznie ceny wynajmu poszły 150% w górę żeby tak jak piszesz nie robić sobie konkurencji.Jeżeli dla własnych szkoleń pobudowali tor to myślę że szybko zejda na ziemię bo w biznesie nie da się zjeśc całego tortu bo się można tylko zesrać i nic więcej ,więc czekamy nadal na ich opamietanie się jeśli chodzi o ceny najmu bo na tą chwilę szkolenie by musiało kosztowac 800zł całodniowe a nie 400 zł tak jak to było w tamtym sezonie.Miejmy więc zatem nadzieje że wlaściciele pójdą po rozum do głowy i zweryfikują swoją pazerność. Pozdrawiam Robert PS na początku lutego podamy terminy szkoleń już przez nas zarezerwowanych 4 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Czy szkolenia będą na torze Łódź ? Słyszałem plotki, że mocno podnieśli ceny żeby nie robić konkurencji dla swoich szkoleń. Ale mamy wiele innych torów w rozsądnych cenach i budują się kolejne 0 Cytuj
Bocian@13 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Wiadomo, szczególnie że dostałem voucher na wasze szkolenie - to będzie obowiązkowa pozycja na wiosnę Co nie zmienia faktu, że fajnie gdyby się odbyło na torze w Łodzi 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Dokładne terminy podamy w lutym 2017r ! Mamy luty Gdzie jedziemy na tor i kiedy Panowie? 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi