Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zapraszamy na szkolenie motocyklowe poświęcone technice jazdy, które organizujemy na torach w Polsce : Bydgoszcz,Radom,Kisielin,Łódź. Po ukończeniu szkolenia podstawowego i otrzymaniu prawa jazdy dalej możecie się z nami szkolić.Film przedstawia mikro fragment z naszego szkolenia techniki jazdy motocyklem na torze.Każdy kto chce korzystać z pełnej przyjemności jazdy motocyklem musi obowiązkowo minimum raz w sezonie odwiedzić nasze szkolenie w celu poprawy swojej techniki jazdy motocyklem.Na drodze nie jesteśmy w stanie poćwiczyć i wyćwiczyć pewnych odruchów które przydają nam się później w jeździe po drogach czy to w Polsce czy Alpach i gdzie tam chcemy jeszcze się wybrać motocyklem.Żeby nasza przygoda (pasja) nie skończyła się przedwcześnie motocyklista musi inwestować nie tylko w gadżety ale również w swoje umiejętności i technikę jazdy.Myślę że Tomek Kulik i reszta naszej kadry instruktorskiej zgodzą się ze mną i zachęcą wszystkich w koło do nieustawicznego podnoszenia swoich umiejętności . Data: Już od kwietnia 2017r..Dokładne terminy podamy w lutym 2017r !Godzina: 9.00 do 17-ej.Miejsce: Bydgoszcz,Radom,Kisielin,Łódź.Plan szkolenia:- zbiórka na torze od godziny 9.00, biuro szkolenia, regulacje, ciśnienie, etc.- wyjazd na tor: godzina 10.00,- zakończenie szkolenia o 17-ej. Program szkolenia:- ergonomia na motocyklu, postawa i dosiad,- technika kierowania, przeciwskręt - fakty i mity,- praca stóp i bioder podczas jazdy,- technika i taktyka pokonywania zakrętu, tor jazdy,- postrzeganie drogi, patrzenie peryferyjne,- hamowanie awaryjne,- kontrola przepustnicy, zakładka gaz-hamulec. Z uwagi na różnorodny poziom wyszkolenia i doświadczenia naszych uczestników szkolenia, tradycyjnie podzielimy się na podgrupy, w których nacisk na dany temat będzie zależny od umiejętności i potrzeb osób szkolonych. Zapewniamy wodę i lekkie przekąski dla uczestników szkolenia. Kadra: instruktorzy techniki jazdy z państwowymi uprawnieniami instruktorskimi. Cel szkolenia: sprawić by jazda motocyklem była bezpieczniejsza i bardziej komfortowa, ale niekoniecznie wolniejsza niż dotychczas. Cena szkolenia: 400 zł. Rezerwacja miejsc motocyklistów z aglomeracji łódzkiej i szczegółowe informacje:zapis online : http://turbo.auto.pl/zapisz-sie/#11lubinfo@turbo.auto.pl Zapraszam Robert lub Rezerwacja miejsc i szczegółowe informacje: poczta@kulikowisko.pl Zapraszam. Kulik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLip Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Się doczekać nie mogę Czekam na terminy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Czy szkolenia będą na torze Łódź ? Słyszałem plotki, że mocno podnieśli ceny żeby nie robić konkurencji dla swoich szkoleń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Czy szkolenia będą na torze Łódź ? Słyszałem plotki, że mocno podnieśli ceny żeby nie robić konkurencji dla swoich szkoleń. Faktycznie ceny wynajmu poszły 150% w górę żeby tak jak piszesz nie robić sobie konkurencji.Jeżeli dla własnych szkoleń pobudowali tor to myślę że szybko zejda na ziemię bo w biznesie nie da się zjeśc całego tortu bo się można tylko zesrać i nic więcej ,więc czekamy nadal na ich opamietanie się jeśli chodzi o ceny najmu bo na tą chwilę szkolenie by musiało kosztowac 800zł całodniowe a nie 400 zł tak jak to było w tamtym sezonie.Miejmy więc zatem nadzieje że wlaściciele pójdą po rozum do głowy i zweryfikują swoją pazerność. Pozdrawiam Robert PS na początku lutego podamy terminy szkoleń już przez nas zarezerwowanych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Czy szkolenia będą na torze Łódź ? Słyszałem plotki, że mocno podnieśli ceny żeby nie robić konkurencji dla swoich szkoleń. Ale mamy wiele innych torów w rozsądnych cenach i budują się kolejne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Wiadomo, szczególnie że dostałem voucher na wasze szkolenie - to będzie obowiązkowa pozycja na wiosnę Co nie zmienia faktu, że fajnie gdyby się odbyło na torze w Łodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Dokładne terminy podamy w lutym 2017r ! Mamy luty Gdzie jedziemy na tor i kiedy Panowie? 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi