Suchy-wolk Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Bezpieczny i MotoPomocny motocyklista w Łodzi. Rusza kolejny cykl bezpłatnych kursów dla kierowców jednośladów. Poniżej skrócony program:I PIERWSZA POMOCTo priorytet podczas naszych spotkań. Podczas zajęć omawiamy i ćwiczymy najważniejsze elementy związane z bezpieczeństwem i udzieleniem pomocy poszkodowanym w wypadku komunikacyjnym. II BEZPIECZEŃSTWO AKTYWNETo nowy blok w naszym programie, podczas którego przybliżymy Wam technologie wspierające bezpieczeństwo stosowane w nowoczesnych motocyklach. III BEZPIECZEŃSTWO BIERNEOmówimy jak prawidłowo dobrać odzież i akcesoria motocyklowe oraz zwrócimy uwagę na innowacyjne rozwiązania chroniące motocyklistów. IV TECHNIKA JAZDYDowiesz się co to jest ergonomia i jakie są zasady regulacji motocykla pod właściciela. Zaprezentujemy podstawowe pozycje na motocyklu oraz omówimy najważniejsze techniki jazdy.KIEDY? 11 marca 2017W JAKICH GODZINACH Od 9:00 do 16:00GDZIE? Na terenie Łodzi, ale dokładną lokalizację poznacie niebawem.Uwaga – udział w szkoleniu jest możliwy tylko dla zarejestrowanych i zakwalifikowanych uczestników. Aby zapisać się do kolejki oczekujących i zarejestrować chęć udziału, zgłoś się już dziś tutaj: https://motopomocni.pl/bezpieczenstwo/bezpieczny-i-motopomocny-motocyklista/lodz-11-marca/ 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ile godzin jest zarezerwowane dla tego kursu? Mnie szczególnie interesuje pierwsza pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 9-16, jest napisane 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie wysłane teraz czekać na odp i mam nadzieję, że się widzimy tam 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Wysłałem i ja :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Aplikacja wysłana. Mam nadzieję, że przy tym podejściu zostanę uczestnikiem szkolenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ja też wysłałam zobaczymy może się uda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Poszło dziś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarosikp Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Zapisany, może szczęście dopisze i się uda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoszenia poszły czekamy na odpowiedź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gompka Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 To i ja się dołączam, zgłoszenie poszło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark.o Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 11 marca coraz bliżej, kiedy możemy się spodziewać informacji o tym kto załapał się na szkolenie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Z TEGO CO PAMIĘTAM TO DO 7 POWINIENEŚ DOSTAĆ MAILA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 To już pewne. W łódzkim szkoleniu weźmie udział aż 65 kursantów, więc wiele osób się załapie Podobnie jak w ubiegłym roku, dzięki uprzejmości Przewodniczącego Rady Miejskiej - Tomasza Kacprzaka (@Spons78) będziemy się widzieć w Urzędzie Miasta, ale tym razem w Dużej Sali Obrad na piętrze. Szczegóły zapewne poznacie w wiadomości od Motopomocnych w kwestii rejestracji zakwalifikowanych uczestników czy modułów szkoleniowych, jakie się pojawią. Bardzo serdecznie dziękujemy Ptak Outlet za wsparcie finansowe na zakup pizzy dla uczestników! 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 No i fajnie ja się załapałem widzimy się w sobotę :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 do zobaczenia w sobotę ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Też się załapałam Do zoba A takie pytanie, jak tam jest z miejscami parkingowymi? Będzie gdzie moto postawić? [bo mam nadzieję, że będzie ładna pogoda ] 1 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Miejsca postojowe dla samochodów są na parkingu UMŁ (wjazd od placu Komuny Paryskiej), widok: https://www.google.pl/maps/place/%C5%81%C3%B3d%C5%BA/@51.7648778,19.4597816,3a,75y,230.48h,89.47t/data=!3m7!1e1!3m5!1sXaLuaw3Jao3EYzqIiW-DCw!2e0!6s%2F%2Fgeo3.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DXaLuaw3Jao3EYzqIiW-DCw%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D66.887924%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x471bcb24754556af:0xcb7cae639b21dbac!8m2!3d51.7592608!4d19.4559717!6m1!1e1?hl=pl&authuser=0 Motocyklami zapraszam na wewnętrzny dziedziniec (wjazd z tego parkingu przez bramę ze szlabanem). Niektórzy moto-bywalcy u mnie w Radzie wiedzą którędy wjechać Straż Miejska uprzedzona. Motocykle będą bezpieczne 4 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 tez bynde 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ja również się dostałem ale logistyka na sobotę mi padła. Musiałem odmówić. Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Jak ktos nie moze, to niech zglasza. Jest tez lista rezerwowa. Do mnie dzwonili i pytali czy potwierdzam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 A ja się nie dostałam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Też już udział potwierdzony teraz żeby pogoda nie była "butelkowa" to na moto można przyjechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Również się dostałem, ale niestety odmówiłem. Organizator powiadomiony. Do zobaczenia innym razem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi