Sztajero88 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Witam! Kolega posiada w/w SV'kę i przymierza się do zakupu dodatkowych owiewek, tak by moto prezentowało się mniej więcej tak: (zdjęcie poglądowe) I teraz pytanie, na allegro można kupić takowe owiewki nawet z łdz (http://allegro.pl/tuningowe-boki-suzuki-sv-650-98-02-i6667845208.html#thumb/3), ale czy one pasują plug and play czy trzeba rzeźbić? Kolega trochę się waha bo jego znajomemu niby nie pasowały. Pozdrawiam! Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Sztajero88 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Miałem kiedyś mała sv z takimi owiewkami. Musisz mieć do nich mocowania do chłodnicy, dystanse pod śruby itd. Bez tego nie założysz Owiewek a z tego co widzę w tej aukcji są tylko plastiki. Tak więc najpierw trzeba poszukać mocowań. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztajero88 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 A jak i gdzie szukać tych mocowań? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 allegro, olx, forumsv. albo znaleźć kogoś kto to ładnie zwymiaruje i zrobić samemu. niestety jest to towar rzadko spotykany... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztajero88 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Niby znalazłem http://www.robinsonsfoundry.co.uk/buy/suzuki-sv650-lower-fairing-fixing-kit/r873-430-010.htm Ale czy to aby na pewno to? Edit: Jak coś wysłałem zapytanie do tego sklepu. Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Sztajero88 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Tak to jest cały komplet. Taki sam miałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztajero88 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Aha, no to dzięki za info. Dostałem maila zwrotnego od tej firmy i w ciągu 2 dni załatwiają, i z przesyłką do PL trochę ponad 50 funtów @rooland A orientujesz się czy ten zestaw jest uniwersalny do wszystkich bocznych owiewek? Boję się sytuacji, że kupując owy zestaw będzie problem czy np te owiewki z pierwszego posta będą pasować pod te mocowania. Edytowane 17 Stycznia 2017 przez Sztajero88 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi