Beginner Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 Jako że w zeszłym sezonie zrobiłem prawko kat. A i znajomy dał mi do użytkowania yamahę midnight star z 2014 roku to właśnie na takim sprzęcie robiłem pierwsze kroki. Dość nie typowy sprzęt jak na pierwsze moto ale darowanemu.....blabla. Ogólnie bardzo fajny motocykl, ale nie do końca dla mnie. Dlatego jak nadarzyła się okazja kupiłem, a właściwie dostałem od żony własne moto. Wybór padł na Suzuki V- Strom dl 650. Motocykl od Łódzkiego motocyklisty więc może znajdzie się tutaj poprzedni właściciel. Zdjęcia posiadam tylko takie z dnia przyprowadzenie do domu bo pogoda nie rozpieszcza. Już nie mogę doczekać się wiosny 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 Pogratulować żony Live my life like I'm a beast. 2 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ładna sztuka, ale zrób coś z kominem bo wg. mnie szpeci moto;d 2 Cytuj
Lancet Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 Gratulacje! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Magellan Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zacny sprzęt i niezły prezent od żonki Gratulacje 0 Cytuj
Lucass Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 Gratulacje kupna nowego sprzętu 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
Beginner Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Lesiu a co wg Ciebie mam zrobić z wydechem? 0 Cytuj
Pajmon Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ładne moto. Sam się nad takim zastanawiałem swego czasu Tak jak koledzy napisali.....gratulacje z zakupu i z żony oczywiście 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Lesiu a co wg Ciebie mam zrobić z wydechem?Najprościej to chyba kupić nowy;dNie mówię od razu o jakimś akrapie oczywiście;d wszedłem sobie z ciekawości na stronę dominatora i znalazłem w galerii twoj sprzęcior. Inny komin, bez tych owiewek pod zadupiem wygląda dużo lepiej;) Edytowane 24 Stycznia 2017 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Beginner Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 Pomyśle nad wydecham, ale są inne piorytety. Najpierw muszę Kupić wypełnienie pod czachą. Brakuje też bocznych kufrów na wyprawy. Chciałbym jeszcze stopkę centralną i osłonę silnika dopiero wtedy pomyśle o wydechu. Boję sie tylko że nie uda się z tym wydechem w tym roku. 0 Cytuj
Normalny Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Pikny! 0 Cytuj HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora
Rekomendowane odpowiedzi