arteklik Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ktoś się wybiera? http://motormania.com.pl/wszystkie-artykuly/zapisy-na-track-day-z-motormania-na-silesia-ring/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Wybieram się, ale nie w kwietniu. Bliżej środka sezonu chciałem tam pojechać. Maj-czerwiec mam w głowie na Silesie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Nie ma co się spieszyć, obstawiam, że i tak z raz w tygodniu będzie tam opcja polatania tam na moto. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Myślę, że okazji będzie wiele. Martwi mnie tylko cennik wynajmu toru, z którego wynika że raczej następne imprezy będą musiały byś sporo droższe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 A gdyby tak wybrać się skromniejszą ekipą i podpiąć pod inną imprezę, gdzie nie będzie tłumów jak na MotorMania? 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Suchy mnie już namówiłeś Ale cos mi się czuje, że w tym roku to będzie taki boom na ten obiekt, że mała głowa. W końcu od wielu wielu lat jest drugi tor w Polsce gdzie można pozapierdzielać Chociaż, tym co mieszkają tam w okolicach bardziej opłaca się śmigać za granice ... Edytowane 16 Stycznia 2017 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Też jestem za. Zawsze lepiej lata się w Forumowej ekipie Ja jeździłem jeszcze z 3mm i PARAmoto i było ok. więc może coś z nimi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi