arteklik Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ktoś się wybiera? http://motormania.com.pl/wszystkie-artykuly/zapisy-na-track-day-z-motormania-na-silesia-ring/ 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Wybieram się, ale nie w kwietniu. Bliżej środka sezonu chciałem tam pojechać. Maj-czerwiec mam w głowie na Silesie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Nie ma co się spieszyć, obstawiam, że i tak z raz w tygodniu będzie tam opcja polatania tam na moto. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
arteklik Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Myślę, że okazji będzie wiele. Martwi mnie tylko cennik wynajmu toru, z którego wynika że raczej następne imprezy będą musiały byś sporo droższe. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 A gdyby tak wybrać się skromniejszą ekipą i podpiąć pod inną imprezę, gdzie nie będzie tłumów jak na MotorMania? 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
ErR Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Suchy mnie już namówiłeś Ale cos mi się czuje, że w tym roku to będzie taki boom na ten obiekt, że mała głowa. W końcu od wielu wielu lat jest drugi tor w Polsce gdzie można pozapierdzielać Chociaż, tym co mieszkają tam w okolicach bardziej opłaca się śmigać za granice ... Edytowane 16 Stycznia 2017 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
arteklik Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Też jestem za. Zawsze lepiej lata się w Forumowej ekipie Ja jeździłem jeszcze z 3mm i PARAmoto i było ok. więc może coś z nimi. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi