Bernis51 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam chciał bym się dowiedzieć coś odnośnie tego motorka użytkuje ktoś w łódzkim go wiem że robią go od 2014 roku jakie to podzespoły są i co jest piętą Achillesa w nim czy warto w ogóle koszt 12 000 tego. http://www.romet.pl/Moto,ROMET_Malibu_320i_by_Johnny_Pag,20,635,14246,2015.html 0 Cytuj
karwoj25 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Nie dałbym za takie coś 12tys. zł. Oglądałem ten sprzęt w Łodzi i jakość wykonania nowego motocykla jest po prostu kiepska, ciężko sobie wyobrazić co będzie za kilka lat. Nie wspominam już o utracie wartości tego sprzętu. 0 Cytuj GS500
Bernis51 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Też tak podejrzewam że wykonanie słabe znajomy się napalił ale mu to wybiję niech kupi lepiej shadow c2 0 Cytuj
karwoj25 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Dodatkową zaletą Hondy będzie to, że jak się koledze znudzi motocykl za 2-3 latka, to shadow pójdzie w niewiele niższej cenie, niż ją kupi. A chińskie Malibu będzie warte jakieś grosze. 0 Cytuj GS500
NIKT Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 ... (ap ropo negowania) fakt 12k to 3 do 5k za duzo, teszta całkiem spoko. 0 Cytuj
Bernis51 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Dokładnie też od razu na samą myśl mi się to nie podoba. Honda mu przejedzie spokojnie 200 tys a to nie wiadomo czy zrobi 20 i ile razy poleci na serwis to tez nie wiadomo. Zależy czy trafi słaby akurat egzemplarz. 0 Cytuj
Bernis51 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 A jeździł ktoś czymś takim tu ? 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Widzialem hondy majace 70tys ociekające olejem.. Widzialem chinole (japońce rowniez) majace 70 tys nieociekajace olejem. Jak dla mnie zasada w motocyklach i samochodach jest prosta - jak dbasz tak masz. Chinole faktycznie maja gorsza jakosc wykonania (ponadto w 2013r 250-tki byly w granicach 7 tys, a nie 14tys w tym 2 lata gwarancji wiec jak sie cos mialo spitolic to oddawales do serwisu i w nosie miales - jak to z serwisem) aczkolwiek czy nie zdazyl sie juz "oryginalny" co przejechal kilka tys km i silnik w nim padl "bo poprostu"? Jak kolega chce o chinolach poczytac to proponuje mu zajrzec na forum "klub chińskich motocykli". W chinolach jest prosta zasada - omijaj te motocykle ktore pochodza z "Dafier motorcycle company" natomiast z fabryki "chengde shenlong motorcycle distriburion" sa dosc dobrej jakosci. Edytowane 14 Stycznia 2017 przez NIKT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
karwoj25 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) W chinolach jest prosta zasada - omijaj te motocykle ktore pochodza z "daelim motor company" natomiast z fabryki "chengde shenlong motorcycle distriburion" sa dosc dobrej jakosci. Ale głupoty ciśniesz. Daelim jest firmą koreańską, a nie chińską. Wiesz, że coś dzwoni, ale nie wiesz w którym kościele motocykle Daelim są dostępne w Polsce pod marką RMT. Taki RMT Daystar 125 jest lepiej wykonany niż ten cały Malibu, ale to tylko 125, a nie 320ccm. Dealim produkował podzespoły dla Hondy. Edytowane 13 Stycznia 2017 przez karwoj25 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj GS500
NIKT Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) O kurde ale ze mnie gapa! Jednak pisanie z glowy w mpk robi swoje Odnalazlem wlasciwy kosciol: Mialo byc napisane "Dafier motorcycle company" , a zeby nie bylo, konkretnie "Jiangsu Dafier motorcycle CO., LTD" Mam nadzieje ze nikogo wiecej nie urazilem. Edytowałem poprzedni post i zmienilem z "Daelim" na "Dafier", aby nie cisnać. Pomine fakt, ze teraz chiny produkuja podzespoly do wszystkiego... Edytowane 14 Stycznia 2017 przez NIKT (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ducati jest robione recznie we Włoszech Wszytkie podzespoły produkuja sami razem z odlewami, ale cena to tłumaczy również.. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
pawelnext22 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Ducati śliczne ale zawias to ma z firmy zewnętrznej Apropo Hondy moja ma 130 tys. życze wszystkim motorkom ze wschodu takich przebiegów. Edytowane 14 Stycznia 2017 przez pawelnext22 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ducati śliczne ale zawias to ma z firmy zewnętrznej Apropo Hondy moja ma 130 tys. życze wszystkim motorkom ze wschodu takich przebiegów. To prawda, zawias dostarcza Ohlins i showa a hamulce brembo.Elektronika chyba bosh. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
NIKT Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Jak wszyscy wiemy Delphi jest aktualnie największym producentem czesci motoryzacyjnych na swiecie. I wiadomo jest ze delphi to Chinczycy. Wiec po czesci prawie kazdym motocyklu czy samochodzie troche chinczyka Edytowane 15 Stycznia 2017 przez NIKT (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi