Skocz do zawartości

Zapraszamy do galerii zdjęć z Rozpoczęcia Sezonu Motocyklowego w Łodzi; - więcej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Poszukuje Elektryka Samochodowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zna ktoś jakiegoś elektryka samochodowego który podjął by się naprawy kilku drobnych usterek (np. lewe lusterko nie składa się automatycznie) elektronicznych w audi s8 d2 (98r)?

Opublikowano

Mam jednego mechanika, u którego robiliśmy narazie 2 samochody i elektrykę w nich ogarnął. Niebawem będę mu wstawiał na serwis kolejne autko najprawdopodobniej

Musisz przedzwonić i się podpytać o szczegóły i przede wszystkim o terminy, bo ostatnio jak dzwoniłem miał ostatnio dużo roboty. Podeśle ci na PW namiar

Opublikowano

U mnie w corsie też dziwne rzeczy zaczęły się dziać. Nie działał centralny i podświetlenie zegarów okazało się,że 1 bezpiecznik padł. Wymieniłem i wszystko ok poza podświetleniem, pali się cały czas heh

Opublikowano

Na Kniaziewicza na wysokości szpitala jest elektryk, znajomi tam robią i bardzo sobie chwalą.  

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Opublikowano

Dziękuję wszystkim ;)