Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Poszukuje Elektryka Samochodowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zna ktoś jakiegoś elektryka samochodowego który podjął by się naprawy kilku drobnych usterek (np. lewe lusterko nie składa się automatycznie) elektronicznych w audi s8 d2 (98r)?

Opublikowano

Mam jednego mechanika, u którego robiliśmy narazie 2 samochody i elektrykę w nich ogarnął. Niebawem będę mu wstawiał na serwis kolejne autko najprawdopodobniej

Musisz przedzwonić i się podpytać o szczegóły i przede wszystkim o terminy, bo ostatnio jak dzwoniłem miał ostatnio dużo roboty. Podeśle ci na PW namiar

Opublikowano

U mnie w corsie też dziwne rzeczy zaczęły się dziać. Nie działał centralny i podświetlenie zegarów okazało się,że 1 bezpiecznik padł. Wymieniłem i wszystko ok poza podświetleniem, pali się cały czas heh

Opublikowano

Na Kniaziewicza na wysokości szpitala jest elektryk, znajomi tam robią i bardzo sobie chwalą.  

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Opublikowano

Dziękuję wszystkim ;)