Zontey Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Cześć, zna ktoś jakiegoś elektryka samochodowego który podjął by się naprawy kilku drobnych usterek (np. lewe lusterko nie składa się automatycznie) elektronicznych w audi s8 d2 (98r)? 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Mam jednego mechanika, u którego robiliśmy narazie 2 samochody i elektrykę w nich ogarnął. Niebawem będę mu wstawiał na serwis kolejne autko najprawdopodobniej Musisz przedzwonić i się podpytać o szczegóły i przede wszystkim o terminy, bo ostatnio jak dzwoniłem miał ostatnio dużo roboty. Podeśle ci na PW namiar 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 U mnie w corsie też dziwne rzeczy zaczęły się dziać. Nie działał centralny i podświetlenie zegarów okazało się,że 1 bezpiecznik padł. Wymieniłem i wszystko ok poza podświetleniem, pali się cały czas heh 0 Cytuj
eramus Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Na Kniaziewicza na wysokości szpitala jest elektryk, znajomi tam robią i bardzo sobie chwalą. 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Zontey Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dziękuję wszystkim 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi