Gregory Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Witam wykonuje profesjonalnie wykończenia wnetrz. Zakres robót wykończeniowych sufity podwieszane jedno i wielo poziomowe, wneki na ledy, kamien ozdobny, malowanie, panele . Łazienki od postaw kompleksowo od A doZ. Drobne przeróbki hydrauliczne elektryka płytki montaż sanitariów, bateri itp. Poniżej podaje link do ogłoszenia i link do galeri zdjeć z moimi pracami. Więcej informacji i ceny pod numerem telefonu 500365014. Serdecznie zapraszam do kontaktu. Grzegorz. https://www.olx.pl/oferta/wykonczenia-wnetrz-plytki-zabudowy-kg-CID619-IDj8DAj.html https://www.facebook.com/grzegorz.swiderek/media_set?set=a.1133057623480056.1073741828.100003274871325&type=3 Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Gregory (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Gdybys sie wczesniej oglosil, to moze by mnie "moi fachowcy" nie wydymali na 7 stów :/ ale w przyszlym roku czeka mnie robienie lazienki i toalety, to sie zglosze Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 No niestety dopiero znalałem chwile zeby ogłosić sie na forum . Także jak cos to zapraszam na przyszłosć do kontaktu w sprawie wykończeń wnętrz. Staram się wykonywac swoją pracę jak najlepiej i rzetelie. Bo podstawa to zadowolony klijent i rzetelnie wykonana robota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Nie wiem jak to jest z "klijentami", ale zadowolony klient to wazna rzecz. Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Klijenci sa rózni. ale podstwa zeby klijent był zadowolony z mojej roboty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi